spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ- ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.04.14

el_christofidisΣυμπολίτες, συμπολίτισσες
Επειδή τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν στην πόλη μας, αρκετά ευτράπελα, τα οποία έχουν μπερδέψει τους πολίτες, αποφάσισα να παρέμβω.
Είναι γνωστή η πορεία μου στην Ηλιούπολη τις τελευταίες δεκαετίες, η προσπάθειά μου για συμφιλιώσεις, συγκαταβάσεις και συγκερασμού απόψεων. Με αποκορύφωση την μεσολάβησή μου το 2002 στον ΚΩΣΤΑ ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ, να αποσύρει την υποψηφιότητά του για να παραμείνει εκείνη του ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, διότι έκρινα τότε, ότι ήταν καιρός να προχωρήσουμε με νέο πρόσωπο.
Οι σημερινές συνθήκες, μπορεί φαινομενικά να μοιάζουν με εκείνες του 2002, στην πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετικές.
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

1-       Ο αείμνηστος Κ. Δελλαπόρτας, έπρεπε τότε να αποσυρθεί, ενώ ο Γ. Αναγνώστου δεν τελείωσε ακόμη το έργο του στον Δήμο, για να κάνει το ίδιο.
2-       Είδαν το φως της δημοσιότητος κάποιες περίεργες επιστολές-άρθρα, ελαχίστων πρώην συνεργατών του Αναγνώστου -που ήδη έχουν αποστατήσει- και οι οποίες δεν αντέχουν καμιάς κριτικής, αντιθέτως προκαλούν θυμηδία και λύπη.
3-       Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, έχασε τις προηγούμενες εκλογές παρόλο που έχει παράξει πλούσιο έργο, επειδή τούτο δεν προβλήθηκε όσο έπρεπε, ακριβώς από αυτούς που σήμερα πετούν τρακατρούκες!
4-       Κάποιοι βαυκαλίζονται ότι εξασφάλισαν προφορικά (ανύπαρκτα) χρίσματα ή στηρίξεις από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ενώ ακόμη και οι αδαείς έχουν αντιληφθεί, τί παιχνίδια παίζονται σε βάρος μας, με ενδεχόμενες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι μεταξύ των συγκυβερνητών (βλ. Δήμο Αθηναίων, Περιφέρεια Αττικής, Ηλιούπολη κλπ). Άλλωστε όπως έχουν καταντήσει τα κυβερνώντα κόμματα, μάλλον βαρίδια είναι οι όποιες στηρίξεις!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ

Σας καλώ να γυρίσετε την πλάτη σε αριβίστες και όψιμους «σωτήρες», που ενώ τόσα χρόνια τίναζαν τα πέτα του αρχηγού τους, χωρίς ούτε μια φορά να τον αμφισβητήσουν στα όργανα της παράταξης, ξαφνικά (;) «αποφάσισαν» να αποστατήσουν, για να προσφέρουν την Δημαρχία σχεδόν αμαχητί στους αντιπάλους.

Αυτό όμως δεν πρέπει να τους βγει. Γι’ αυτό αλλά και για τις άλλες φαιδρότητες, αποφάσισα να παρέμβω, κατεβαίνοντας στον στίβο, στο πλευρό του υπερκομματικού και δοκιμασμένα δ η μ ο κ ρ ά τ η   υποψηφίου Δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ  και σας ζητώ να τον στηρίξετε ακόμη και «πόρτα-πόρτα» !

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ
τ. Γεν. Γραμματέας Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας
(κεντρικού-Ηλιούπολης)

el.christofidis@gmail.com

 

6937332324

Τελευταία ανανέωση ( 29.04.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB