spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Γιώργου Κουμουτσάκου στην Ηλιούπολη. Λειτουργία Δασαρχείου στον Υμηττό με έδρα την Ηλιούπολη. PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.05.14
komoytsakos_arampatzisΟ Υποψήφιος περιφερειαάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος επισκέφθηκε τη Δάφνη και  την Ηλιούπολη. Ο κος Κουμουτσάκος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο στο δημαρχείο της Ηλιούπολης παρουσία του Γιώργου Καμένου περιφερειακού συμβούλου και του Γαβριήλ Αραμπατζή δημοτικού σύμβουλου και πλέον υποψήφιου για την περιφέρεια με τον συνδυασμό « Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο».  
Στη συνεχεία ο κος Κουμουτσακος επισκέφτηκε τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημαρχών της κας Πικουλα,  του κου Ευσταθίου και του κου Αναγνώστου  ενημερώθηκε από κατοίκους και φορείς για τις μεγάλες προτεραιότητες της  περιοχης, αλλά και τα προβλήματα – όπως κυκλοφοριακό, δημόσια περιουσία, τα αντιπλημμυρικά – τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν, προκειμένου να επιτευχθεί ο γενικότερος στόχος που είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής.  Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η απαίτηση των κατοίκων, για την αναδάσωση του Υμηττού και τη διαρκή προστασία του ορεινού όγκου του.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κος Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε σχετικά:
«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, το χρόνιο αίτημα της περιοχής για αναδάσωση και προστασία του Υμηττού. Είναι θέμα ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους αλλά και για την ανάδειξη του περιαστικού περιβάλλοντος της Αττικής, καθώς ο Υμηττός αποτελεί σημαντικό στοιχείο της.
Βασική προϋπόθεση όμως, για να προστατευθεί αυτό το σημαντικό οικοσύστημα είναι να συσταθεί και να λειτουργήσει Δασαρχείο Υμηττού. Να σταματήσει αυτή η παράλογη κατάσταση που επικρατεί, μέχρι σήμερα, ο ορεινός όγκος του Υμηττού να υπάγεται στο Δασαρχείο Πεντέλης!
Είναι ο μόνος τρόπος για να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα η αναδάσωση, αλλά και για να διαφυλαχθεί αυτό το σημαντικό οικοσύστημα της Αττικής από πυρκαγιές και καταπατήσεις»  
Τελευταία ανανέωση ( 21.05.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB