spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Κάλεσμα για τη Δημόσια Περιουσία στο δικαστήριο την Τρίτη 10/6/2014 . PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.06.14

dhmosia_periousiaΣας καλούμε στο δικαστήριο  για  τη Δημόσια Περιουσία την Τρίτη 10/6/2014 .

Στις 8.30 πμ θα ξεκινήσει πούλμαν από το Δημαρχείο για τα δικαστήρια.

Η δίκη γίνεται στο Εφετείο (οδός Λουκάρεως) στις 9.30 πμ.

Βασίλης Βαλασόπουλος Δήμαρχος Ηλιούπολης

 Την Τρίτη 10-06-2014, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών συνεχίζεται η μεγάλη δίκη κατά των κληρονόμων ΝΑΣΤΟΥ, οι οποίοι κατηγορούνται για απάτες κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, με σκοπό να ενσωματώσουν στην περιουσία τους ακίνητα συνολικής έκτασης 495 περίπου στρεμμάτων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια των Δήμων Ηλιούπολης (κατά κύριο λόγο), Ελληνικού – Αργυρούπολης και Αλίμου.


Οι κληρονόμοι Νάστου διεκδικούσαν αρχικά ακίνητα έκτασης 12.000 στρεμμάτων, όμως με οριστική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έχει αναγνωριστεί ότι τα ακίνητα αυτά δεν ανήκουν σ’αυτούς, αλλά στο Ελληνικό Δημόσιο.
Μένει το ποινικό μέρος της υπόθεσης που, όπως είπαμε, εκδικάζεται μετά από διακοπή την 10-06-2014. Είμαστε βέβαιοι ότι η μεγάλη και ιστορική αυτή δίκη θα κερδηθεί και οι κατηγορούμενοι θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.
Η δίκη αυτή δεν αφορά μόνο τη μάχη για τη διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας απέναντι στους συγκεκριμένους κατηγορουμένους αλλά σηματοδοτεί κυρίως τον αγώνα που οφείλουμε να δίνουμε για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας απέναντι στα ιδιωτικά συμφέροντα.
Καλούμε τους πολίτες της Ηλιούπολης αλλά και των δύο ακόμα Δήμων που συμμετέχουν να παραστούν την παραπάνω ημερομηνία (10-06-2014) στο ακροατήριο του Δικαστηρίου που εκδικάζει την υπόθεση για να διατρανώσουμε με την παρουσία μας τη βούλησή μας να παραμείνουν τα ακίνητα δημόσια προς όφελος των Δημοτών.

 

Τελευταία ανανέωση ( 03.07.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB