spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Νέες ψηφιακές υπηρεσίες από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος
Νέες ψηφιακές υπηρεσίες από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.07.14

oee_amaliaΤο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, με βασικό στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τα μέλη του, υλοποίησε με επιτυχία νέες καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες, οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013, Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν παροχές του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας προς τα μέλη του και τους πολίτες, ολοκληρωμένες παροχές με την χρήση καινοτόμων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και την ψηφιακή βιβλιοθήκη του Ο.Ε.Ε. για την εξυπηρέτηση των μελών και των πολιτών» τόνισε ο πρόεδρος του Ο.Ε.Ε. κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας στη διάρκεια της Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αλαμάνος Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε. τόνισε ότι «η γραφειοκρατία είναι ο εχθρός μας, δεν οχυρωνόμαστε μόνο πίσω από προγράμματα αλλά επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση της μηχανογράφησης και την αποκέντρωση των υπηρεσιών μας, εκμηδενίζοντας αποστάσεις και επικοινωνώντας καλύτερα με μέλη και πολίτες».
Παρουσίαση της υλοποίησης του σχεδίου ψηφιακών υπηρεσιών έκανε ο υπεύθυνος  πληροφορικής του Ο.Ε.Ε. κ. Γαβριήλ Αραμπατζής ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών.
Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται πλέον ηλεκτρονικά από το Ο.Ε.Ε. είναι οι εξής:

1.    Πλήρης διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής νέων μελών στο μητρώο

2.    Ηλεκτρονική μεταβολή στοιχείων μητρώου 

3.    Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων

4.    Ηλεκτρονική υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης των λογιστών σε ετήσια βάση.

5.    Ηλεκτρονική έκδοση βεβαιώσεων

6.    Πληρωμή υποχρεώσεων μελών και λογιστών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, καθώς και μέσω χρήσης του Διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ

7.    Πλήρης προσωποποιημένη ενημέρωση της εξέλιξης όλων των διαδικασιών μέσω e-mail

8.    Διαδικτυακή πρόσβαση σε οικονομικές μελέτες, οικονομικά περιοδικά, βιβλία και έρευνες που έχουν ψηφιοποιηθεί και διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της νέας ψηφιακής βιβλιοθήκης - http://uselib.oe-e.gr

9.    Τήρηση πλήρους και ενημερωμένου ηλεκτρονικού φακέλου για κάθε μέλος του ΟΕΕ.

Τελευταία ανανέωση ( 27.08.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB