spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ποιο σημαντικά τα προβλήματα των πολιτών από τις εμμονές του κ. Αναγνώστου
Ποιο σημαντικά τα προβλήματα των πολιτών από τις εμμονές του κ. Αναγνώστου PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.09.14
ilioupoli_pame_mprosta_logoΧωρίς αμφιβολία πλέον, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δημοτική Κίνηση» Γιάννης Αναγνώστου δείχνει να έχει χάσει κάθε μέτρο σοβαρότητας μπροστά στην ακατανόητη επιθυμία του να υποδύεται τον ισχυρό παράγοντα στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας.
Ακόμα και τώρα παραγοντίζοντας, προσπαθεί «κάτω από το τραπέζι» να παίξει «παιχνίδια» με τις ψηφοφορίες σε διάφορες επιτροπές και φορείς, προκειμένου να δημιουργήσει τετελεσμένα προς όφελός του.
Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, δεν έχει καταλάβει ότι οι πολίτες της Ηλιούπολης τον έχουν κατατάξει στο παρελθόν, στο οποίο πλέον εδώ και αρκετό καιρό ανήκει. Δυστυχώς όμως και για την ενιαία δημοτική παράταξη, την ενότητα της οποίας ο Γιάννης Αναγνώστου διέρρηξε με την εγωπάθειά του και πάρα τα καταστροφικά αποτελέσματα που ο ίδιος επέφερε, επιμένει τώρα να "κανιβαλίζει" και την προοπτική επανένωσης, θεωρώντας την ως προσωποπαγές λάφυρο και ιδιοκτησία.
Εκείνο που θα έπρεπε πραγματικά να τον απασχολεί είναι τα μεγάλα προβλήματα των πολιτών και της κοινωνίας μας και όχι η θέση που μπορεί να κέρδισε ή να έχασε σε μια επιτροπή.
Εμείς αρνούμαστε να ασχοληθούμε άλλο με τα «θέλω» και τις εμμονές του κ. Αναγνώστου και δηλώνουμε ξεκάθαρα, ότι η παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην επίλυσή των προβλημάτων της πόλης και των πολιτών της, κάνοντας εποικοδομητική και ουσιαστική αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου: 11-9-2014
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB