spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
O Μανώλης Σφακιανάκης, διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην εκδήλωση του ΟΠΣΑ, την Πέμπτη 16/10 στις 19.00, στον ΟΠΕ στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.10.14

opsa_logoΤο ιδιαίτερα επίκαιρο στις μέρες μας θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Social Media (Σελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης) - Επιρροές στη Νεολαία - Κίνδυνοι - Πρόληψη - Προστασία» θα αναλύσει ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης, Ταξίαρχος- Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μεταφέροντας τη μακρά εμπειρία του στον εν λόγω τομέα, στο πλαίσιο του 4ου σεμιναρίου του Η΄ Κύκλου Ομιλιών Συζητήσεων του ΟΠΣΑ, με θεματική ενότητα: «Παιδεία και Αυτοδιοίκηση σε αγαστή συνεργασία για την στήριξη των νέων».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/10/2014 στις 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΠΕ (Μαρίνου Αντύπα 86-88, Ηλιούπολη).

Τη δεύτερη εισήγηση με θέμα «Παιδεία και Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία για την στήριξη των Νέων με ολική ποιότητα στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό και την εξεύρεση εργασίας» θα αναπτύξει ο κ. Ιωάννης Λυμπέρης, π. Γενικός Διευθυντής Σιβιτανιδείου Ιδρύματος, Διευθυντής ΙΕΚ Ηλιούπολης.

Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπαιδευτικοί φορείς, πολίτες αλλά και νέοι και νέες από τα ΙΕΚ Ηλιούπολης για να συμμετάσχουν σε διάλογο με τους ομιλητές, ενώ ολιγόλεπτες παρεμβάσεις θα κάνουν οι κ.κ. Γεώργιος Μιαούλης, καθηγητής ΤΕΙ Αθηνών και Βασιλική Σωτηρίου Κουτουλάκου, νομικός, διευθύντρια Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, Δήμου Πειραιά.

Συντονιστές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Θεόδωρος Γεωργάκης,  δικηγόρος   Παρ΄ Αρείω Πάγω, π. Δήμαρχος  Ηλιούπολης και  πρόεδρος  του ΟΠΣΑ και ο αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Χρονόπουλος, στέλεχος του Υπουργείου  Υποδομών και Δικτύων, π. Αντινομάρχης.

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB