spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Αραμπατζής Γαβριήλ PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.10.14
dp_arampatzis_gavrielΗλιούπολη 6/10/2014

Προς
τον Δήμαρχο Ηλιούπολης  κ. Βασίλη Βαλασόπουλο,
τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων/νο Σεφτελή
και τους κυρίους δημοτικούς συμβούλους Ηλιούπολης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ           

Με αφορμή την εκλογή μου στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης, αισθάνομαι την υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.
Οι υπηρεσίες που καλούμαι να προσφέρω στον δήμο μας, μέσα από τον νέο αυτό θεσμό, δεν απαιτούν μόνο τη δική μου συνεχή προσπάθεια, σκληρή εργασία και σχεδιασμό, σίγουρα χρειάζονται και τη δική σας συμβολή, στήριξη και συνεργασία.
Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύει η πόλη μας, αλλά και ολόκληρη η χώρα, η συναίνεση, η επιτυχία της εκλογής συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης και η στήριξη του θεσμού από το δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης είναι, κατά τη γνώμη μου, ένα σημαντικό βήμα προς ένα καλύτερο μέλλον.


Κλείνοντας την επιστολή μου, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω όλους για ακόμη μία φορά και να σας ζητήσω να με περιβάλλετε με την εκτίμησή σας και την εμπιστοσύνη σας κατά την εκτέλεση των νέων μου καθηκόντων. Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο, ο οποίος με πρότεινε κατά την επαναληπτική ψηφοφορία, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσω την αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 του δημοτικού συμβουλίου.
Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους, υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Με εκτίμηση, 

Γαβριήλ Αραμπατζής
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
Δήμου Ηλιούπολης

Τελευταία ανανέωση ( 17.10.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB