spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Δήμου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.11.14
afisa_anoichtou_panep_2014

Αγαπητοί συμπολίτες
Με σεβασμό στο δικαίωμα για ουσιαστική πνευματική καλλιέργεια όλων των πολιτών, ανανεώνουμε και φέτος για τρίτη χρονιά το ραντεβού μας με τη γνώση, μέσα από νέους κύκλους ομιλιών που καλύπτουν ποικίλα και ενδιαφέροντα επιστημονικά πεδία.
Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου μας καθιερώνεται πλέον ως ένας θεμελιώδης δημοκρατικός θεσμός, που αποσκοπεί στην πολιτισμική αναβάθμιση της κοινωνίας μας.
Εξέχουσες προσωπικότητες των γραμμάτων και της τέ­χνης, εμπνεόμενες από γνήσια αγάπη για τη μόρφωση και τον άνθρωπο, προσφέρουν ανιδιοτελώς τον επιστη­μονικό τους λόγο σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως γνωστικού επιπέδου, για να γονιμοποιήσουν τις σκέ­ψεις, να κεντρίσουν τον προβληματισμό και να εγεί­ρουν το διάλογο σε φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα.
Παράλληλα, γίνεται κοινή σε όλους μας συνείδηση ότι η γνώση έχει ιστορία με βαθιές ρίζες στο παρελθόν και δεν αποτελεί προνόμιο της σύγχρονης τεχνολογικής επιστήμης.
Θέλουμε, λοιπόν, ο δήμος μας να έχει το προβάδισμα σε θέματα κοινωνικής και πνευματικής ευαισθησίας και νιώθουμε υπερήφανοι που υποδεχτήκατε και αγκαλιά­σατε με τόσο ζήλο την κορυφαία αυτή πνευματική δρα­στηριότητα, η οποία συμβάλλει στην αυτομόρφωση και στη δια βίου μάθηση.
Φέτος θα έχετε, κατά κύριο λόγο, τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν σεμινάρια-διαλέξεις που ανα­δεικνύουν ιδιαίτερα την ψυχή και τη λάμψη του Ελληνικού Πολιτισμού.

   Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος   

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB