spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Τρία χρόνια γλυκιάς αλληλεγγύης στην πιο συγκινητική χριστουγεννιάτικη γιορτή
Τρία χρόνια γλυκιάς αλληλεγγύης στην πιο συγκινητική χριστουγεννιάτικη γιορτή PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.01.15

sokolata_an_k_polΑγάπη, Αλληλεγγύη και Ελπίδα ήταν το μήνυμα της φετινής Χριστουγεννιάτικης Γιορτής Σοκολάτας, που διοργάνωσε με επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, η Αργυρώ Πίκουλα, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη: Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» και Πρόεδρος της Ιωνικής Πολιτιστικής Στέγης Ηλιούπολης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2014, στο δημοτικό αναψυκτήριο «Δ. Κιντής», όπου πλήθος συνδημοτών μας ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα αλληλεγγύης τιμώντας τους ξεχωριστούς μαθητές, που φοιτούν στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών, καθώς και τους ανθρώπους, που στηρίζουν το αξιέπαινο έργο της Ελληνικής Εταιρείας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Εξάλλου και η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ήταν εξαιρετικά αφιερωμένη στις δύο αυτές φωτεινές ομάδες συνανθρώπων μας κοντά στους οποίους βρίσκεται εμπράκτως εδώ και χρόνια η κα. Πίκουλα. Στην ίδια απηύθυναν θερμές ευχαριστίες για τη στήριξή της τόσο ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου όσο και η υπεύθυνη του περιφερειακού γραφείου Αττικής της Ελληνικής Εταιρίας για τη ΣκΠ, κα. Τζένη Μακρυκώστα.

Το σύνολο των εσόδων που συγκεντρώθηκαν από τη διάθεση χειροποίητων μπισκοτο-γλυκισμάτων, σοκολατοειδών προϊόντων και χριστουγεννιάτικων ειδών σε συμβολικό κόστος αγοράς, προσφέρθηκαν προς ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης καθώς και υπέρ των σκοπών της Ελληνικής Εταιρείας για τη ΣκΠ.
Συγχαρητήρια αξίζουν στο μαθητή της Α΄ Γυμνασίου Σωτήρη Μερτζιώτη, ενός ξεχωριστού νεαρού καλλιτέχνη, που με τη μουσική και τη μελωδική φωνή του μας ταξίδεψε και μας συγκίνησε προσδίδοντας ιδιαίτερη νότα χαράς στη γιορτή μας.
Θερμές ευχαριστίες
αξίζουν φυσικά και σε όλα τα μέλη και τους φίλους της ανεξάρτητης δημοτικής μας παράταξης, που με κέφι και αυτοδιάθεση αφιέρωσαν και φέτος τον ελεύθερο χρόνο τους τόσο στη δημιουργική διαδικασία της χριστουγεννιάτικης συσκευασίας των προϊόντων όσο και στη διάθεσή τους στο κοινό καθ' όλη τη διάρκεια της γιορτής.
Ευχόμαστε σε όλους το 2015 να είναι όσο το δυνατόν μία Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη και Διάθεση Προσφοράς. Μακριά από τις κυρίαρχες υλικές «αξίες» των καιρών, ας σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, που έχουν την ανάγκη μας. Ας αποδείξουμε όλοι μαζί πως οι πράξεις αλληλοβοήθειας και η αγάπη είναι μονόδρομος για να αντιμετωπίσουμε από κοινού κάθε μικρή και μεγάλη δυσκολία.  

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB