spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής θα συζητηθεί η επαύξησης ισχύος από τα 150 KV στα 400 KV στο Κέντρο Υψηλής Τάσης Ηλιούπολης
Στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής θα συζητηθεί η επαύξησης ισχύος από τα 150 KV στα 400 KV στο Κέντρο Υψηλής Τάσης Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.01.15

oxisto_kytΣτο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου θα συζητηθεί το θέμα της επαύξησης ισχύος από τα 150 KV στα 400 KV στο ΚΥΤ Ηλιούπολης - Αργυρούπολης. Το δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης σε κατεπείγον σύγκλιση του την Τρίτη 13 Ιανουαρίου μετά από εισήγηση του Δήμαρχου Βασίλη Βαλασόπουλου αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Επαναβεβαιώνει την 17/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και το 182/16-5-2013 Ψήφισμά του, με τα οποία εκφράστηκε η αντίθεσή του :

* Στην απαράδεκτη παραμονή του ΚΥΤ στον Υμηττό, δίπλα σε αθλητικούς χώρους, σχολεία και κατοικίες,
* Στην προκλητική αδιαφορία της ΔΕΗ και του ΥΠΕΚΑ για συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ,
* Στην επικίνδυνη προσπάθεια «νομιμοποίησης» και  πιθανής επέκτασης των ήδη παράνομων εγκαταστάσεων μέσω του νέου Π.Δ. για την προστασία του Υμηττού.

Επίσης όλες οι παρατάξεις να παραστούν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και να εκφράσουν την ομόφωνη απόφασή μας.

Τελευταία ανανέωση ( 15.01.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB