spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΣΥΡΙΖΑ και ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αντάμα, αποφασίζουν για την αναβάθμιση του ΚΥΤ!!! PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.01.15

logo_laiki_sys_ilioupoliΗ Περιφέρεια Αττικής με την διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ και η Κυβέρνηση αποφασίζουν μαζί την αναβάθμιση του ΚΥΤ σε 400αρι.
Η Περιφέρεια Αττικής αιφνιδιαστικά ανάρτησε στο διαδίκτυο στις 9 Γενάρη την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Το 11ο θέμα, με εισηγητή τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Α. Αναγνωστόπουλο, στη συνεδρίαση του 2ου Περιφερειακού Συμβουλίου, είναι το κερασάκι στην τούρτα με την Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου ΚΥΤ Αργυρούπολης 400/150 kV του «Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας/ Δ/νση Νέων Έργων Μεταφοράς ΑΕ» που βρίσκεται στην κτηματική περιφέρεια των Δήμων Ηλιούπολης και Ελληνικού - Αργυρούπολης Περιφέρειας Αττικής.

Χλευάζουν τους αγώνες και τις αγωνίες των κατοίκων της περιοχής. Η Δημόσια υγεία είναι εμπόδιο στην απελευθέρωση και στους επενδυτές της ενέργειας.

Είχαμε προειδοποιήσει ότι θα επιχειρήσουν να περάσουν το θέμα σε περίοδο εκλογών

Όλοι στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη 19 Γενάρη στις 15:30 που θα γίνει στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού)

Ένα και μοναδικό το αίτημα:

«Απορρίπτουμε την αναβάθμιση του ΚΥΤ, δεν παζαρεύουμε την ζωή και την υγεία των Κατοίκων και των παιδιών τους.

Ζητάμε από την Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης να τρόπους ώστε να συνεδριάσει έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο πριν την Πέμπτη 19 Γενάρη. Να καταδικάσει και να αντιπαλέψει τα αντιδραστικά σχέδια Κυβέρνησης και Περιφέρειας.

 

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB