spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Με δύο ληστείες σπιτιών στην Ηλιούπολη φαίνεται πως προχώρησε μια συμμορία κακοποιών, μέσα σε ένα 24 PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.02.15

lhsteiaΣυγκεκριμένα τα ξημερώματα της Δευτέρας, σκαρφαλώνοντας από το μπαλκόνι και παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, άγνωστοι κουκουλοφόροι που φορούσαν γάντια, μπήκαν στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, όπου μένει ένα νεαρό ζευγάρι.
Μάλιστα ο ένας από τους δράστες κράτησε τη νεαρή κοπέλα στο υπνοδωμάτιο και οι άλλοι δύο ανάγκασαν το σύζυγό της να πάει μαζί τους στα άλλα δωμάτια, για να τους υποδείξει που υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αλλοδαποί που μιλούσαν ελληνικά ενώ οι αρχές πιθανολογούν πως είναι οι ίδιοι που χθες τα ξημερώματα εισέβαλαν σε μονοκατοικία της Ηλιούπολης και αφού ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα της πήραν χρήματα και τα χρυσαφικά και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με ένα μαύρο ΙΧ.


Σύμφωνα με τον αδερφό της η άτυχη γυναικά « άκουσε έναν θόρυβο και άνοιξε την πόρτα της βεράντας να δει τι συμβαίνει. Αμέσως οι τρεις ληστές την πέταξαν κάτω και την έβαλαν στο κρεβάτι ακινητοποιημένη με ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο για να καλύψουν τις φωνές της.
Ταυτόχρονα ο ένας από τους τρεις άρχισε να την χτυπά με δύναμη στα χέρια και στα πόδια κρατώντας ένα μεγάλο κατσαβίδι. Της πήραν ότι είχε 400-500 ευρώ και της πήραν και τα χρυσαφικά. Την ρώτησαν κιόλας αν έμενε κάποιος άλλος στην μονοκατοικία αλλά εκείνη δεν απάντησε. Διέφυγαν με ένα μαύρο ΙΧ. Η αδελφή μου άκουσε ένα αυτοκίνητο και την ώρα που φεύγει ο ένας της λέει μην πλησιάσεις έξω θα σε καθαρίσουμε.»
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB