spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Κυριακάτικα μεσημέρια με «Ιστορίες μέσα από το καπέλο» στο Ρυθμό STAGE PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.03.15

istories_mesa_ap_to_kapeloΗ «Ομάδα Ένα» παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Ιστορίες μέσα από το καπέλο» τρία κυριακάτικα μεσημέρια στο Ρυθμός Stage στην Ηλιούπολη. Οι τέσσερις ιστορίες που απευθύνονται σε παιδιά - μαθητές του Δημοτικού είναι εμπνευσμένες από τη συλλογή της Λιλής Λαμπρέλλη «Δέκα κι ένα παραμύθια σοφίας για καιρούς κρίσης κι άλλων δεινών».
Τέσσερις φίλοι, τέσσερις Μυστικοί Ταξιδευτές καταφτάνουν στο Ρυθμός Stage με τα μπαγκάζια τους γεμάτα ιστορίες, γραμμένες σε τόμους που γεμίζουν τις δερμάτινες βαλίτσες τους, ενθύμια από τα μέρη από όπου πέρασαν για να φτάσουν ως εδώ. Τέσσερις φιγούρες που ίσως και να ξεπήδησαν και από κάποια από τις ιστορίες τους. Βοηθοί τους τα μπαστούνια τους και φυσικά το καπέλο. Ένα καπέλο γεμάτο αριθμούς. Οι αριθμοί πολλοί και κάθε αριθμός, μία ιστορία.
Μια παράσταση για την «αληθινή» ζωή και τις δυσκολίες της, όπου εναλλάσσονται η τύχη και η ατυχία στην καθημερινότητά μας, η δύναμη του μυαλού μας και η αξία της ελευθερίας.

Την «Ομάδα Ένα» απαρτίζουν οι Νίκος Καίσαρης, Χρήστος Πίτσας, Δημήτρης Σκλάβος, Σταματέλλα Σπίνουλα, Μαρίζα Τσάρη, Έλενα Φαρδελλά.

Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη), 22 & 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου στις 12.00, 210-9750060.

Τελευταία ανανέωση ( 22.03.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB