spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Επιστολή του Δημάρχου Ηλιούπολης Β. Βαλασόπουλου προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ . Πατούλη Γιώργο για το θέμα της δημόσιας περιουσίας PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.04.15

Θέμα: «Ο Νόμος 4321/2015, άρθρο 24»
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για το έργο που επιτελείτε ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.
Επειδή γνωρίζω το ενδιαφέρον σας για όλα τα θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα παρακάτω:

Πρόσφατα η Κυβέρνηση ψήφισε στη Βουλή τον νόμο 4321/2015 περί «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας». Στον ως άνω νόμο υπάρχει το Άρθρο 24, όπου μετά από μεγάλες συγκρούσεις που έγιναν στη Βουλή και αλλαγές, μεταφέρεται η ΕΤΑΔ Α.Ε. σ' ένα νέο φορέα (νέο ΤΑΙΠΕΔ;) που αναλαμβάνει τη διαχείριση της Δημόσιας Περιουσίας.
Κύριε Πρόεδρε,

Το θέμα αφορά στο σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είναι ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στην Δημόσια Περιουσία τα τελευταία 20 χρόνια. Σας ζητώ να αναλάβετε πρωτοβουλία θέτοντας το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ αλλά και ζητώντας συνάντηση με την αρμόδια Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κα Βαλαβάνη Νάντια, για να διευκρινιστούν οι προθέσεις της Κυβέρνησης.


Βέβαιος ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μου, σας ευχαριστώ και είμαι δίπλα σας στον αγώνα που κάνετε για μια καλύτερη αυτοδιοίκηση σε μια καλύτερη Ελλάδα.

     Με εκτίμηση,
   Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης
Βασίλης Βαλασόπουλος
ΥΓ
.  Στις 2/4/2015 συνεκλήθησαν τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Ηλιούπολης, Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης και συμφώνησαν να ενημερωθεί για το θέμα το Δ.Σ της ΚΕΔΕ και να ζητηθεί συνάντηση με την αρμόδια Υπουργό.
Τελευταία ανανέωση ( 04.04.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB