spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow «Πρώτα η Ηλιούπολη» Σύμβαση παραχώρησης του Δ’ Αθλητικού Κέντρου
«Πρώτα η Ηλιούπολη» Σύμβαση παραχώρησης του Δ’ Αθλητικού Κέντρου PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.04.15
prota_h_hlioupoliΗ Δημοτική Παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη, αποσιωπώντας τις πρόσφατες κατάπτυστες κυβερνητικές επιλογές και τις απανωτές αντιφάσεις λόγων-έργων της Κυβέρνησης, έρχεται να καταγγείλει τη Δημοτική Αρχή για νεοφιλελευθερισμό και προσπάθειες ιδιωτικοποίησης.
Η σύμβαση παραχώρησης του Αθλητικού Κέντρου, όπως κάθε Σύμβαση, δεν αποτελεί ούτε Ιδιωτικοποίηση, ούτε Εκποίηση, δεν είναι αόριστη, αλλά έχει συγκεκριμένη διάρκεια και σκοπό. Αποτελεί ένα κείμενο δεσμεύσεων και υποχρεώσεων του ιδιώτη, κυρίως όμως αποτελεί ένα μέσο απόκτησης εσόδων για το Δήμο μας. Τηρουμένων όλων των διαδικασιών με πλήρη διαφάνεια, όπως σε κάθε ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, μόνον προς το συμφέρον του Δήμου μπορεί μια Σύμβαση να φέρει αποτελέσματα.

Μετά την παράνομη και ληστρική αφαίρεση των Τραπεζικών Χρηματικών Υπολοίπων των Δήμων με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του ΣΥΡΙΖΑ, το ασφαλέστερο που θα μπορούσε να πράξει η δημοτική παράταξη «Ηλίου - Πόλις, Ανθρώπινη πόλη» είναι να αποφύγει τις βαρύγδουπες εκφράσεις και να σωπάσει.
Να σωπάσει διότι η Δημοτική Αρχή έχει ξεκάθαρη θέση από την πρώτη μέρα εκλογής της για το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων σε κάθε τομέα του δημόσιου βίου. Έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα οικονομικών στοιχείων και δεν αρκείται σε «μπακάλικους» υπολογισμούς εσόδων - εξόδων, όπως παρέθεσε η Παράταξη Ηλίου-Πόλις.
Καλούμε τις φωνές του ΣΥΡΙΖΑ να πάψουν να συνιστώνται απλά για να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα για να κάνουν πού και πού αισθητή την παρουσία τους.
Η στείρα άρνηση και η εμμονική παράθεση πάντα αντίθετων απόψεων από αυτές της Δημοτικής Αρχής, δεν παράγει έργο.
Η παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» και ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος, έχουν να ξεπεράσουν τις πραγματικές σκοπέλους που θέτει η Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση που εν μία νυκτί αφαιρεί παράνομα κάθε οικονομικό πόρο του Δημόσιου βίου, χωρίς ορισμένο πρόγραμμα και σκοπό.
Αυτές οι κατάπτυστες πολιτικές που θυμίζουν εποχές και καταστάσεις καταλύσεως του Συντάγματος έχουν περιθωριοποιηθεί και κατακριθεί από την κοινωνία μας εδώ και έτη, το ίδιο συμβαίνει και σήμερα.
Συνεχίζουμε με σθένος να παράγουμε, να πράττουμε και να επιλύουμε τα πραγματικά προβλήματα και όχι να επινοούμε τεχνηέντως ζητήματα για τον αποπροσανατολισμό των συμπολιτών μας.

Δημοτική Παράταξη Δήμου Ηλιούπολης
«Πρώτα η Ηλιούπολη»
Τελευταία ανανέωση ( 27.04.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB