spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης για την εκδοση Πραξης Νομοθετικού Περιεχομένου απο την Κυβέρνηση PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.04.15

logo_dimosΟ Δήμος Ηλιούπολης, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στηρίζει την εθνική προσπάθεια για επιτυχή κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές και την έξοδο από την κρίση.
Σήμερα είπαμε πώς πάνω από όλους είναι η πατρίδα μας!
Μετά από πρόταση του Δημάρχου Ηλιούπολης, κ. Βασίλη Βαλασόπουλου, το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε την παρακάτω απόφαση:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης καταγγέλλει ως απαράδεκτη τη μεθόδευση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση και με τον τρόπο αυτό πλήττει ευθέως τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία του Θεσμού της Αυτοδιοίκησης και ουσιαστικά ακυρώνει το ρόλο της.
Παράλληλα, επισημαίνουμε πως ο Δήμος μας είναι διατεθειμένος να στηρίξει την απόφαση της Κυβέρνησης προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας.
Στις κρίσιμες στιγμές που περνά η χώρα μας, η Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να κάνει το χρέος της, όπως έκανε μέχρι σήμερα.
Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ηλιούπολης προτίθεται μετά τις απαραίτητες διευκρινίσεις που θα δοθούν μετά την ψήφιση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου να προχωρήσει στην υλοποίησή της.

Ο Δήμος μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας, για την απαράδεκτη και αιφνιδιαστική μεθόδευση της Κυβέρνησης που πλήττει καίρια την ανεξαρτησία του θεσμού, σύμφωνα με την απόφαση της ΚΕΔΕ, συντάσσεται με τους υπόλοιπους Δήμους της χώρας και τους εργαζόμενους και την Παρασκευή 24/4/2015 θα αναστείλει τη λειτουργία του από τις 12:00 έως τις 15:00 με εξαίρεση τις υπηρεσίες κοινωνικών παροχών».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κώστας Γ. Σεφτελής

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB