spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου από 10 Μαΐου έως και 31 ξεκινούν οι εγγραφές
Στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου από 10 Μαΐου έως και 31 ξεκινούν οι εγγραφές PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.04.15

mousiko_sxoleioΑπό 10 έως και 31 Μαΐου θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, για την εγγραφή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια), για το σχολικό έτος 2015 - 2016, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.
Στην εγκύκλιο, στην οποία αναφέρεται λεπτομερώς η διαδικασία εγγραφής - επιλογής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων, αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι δεν στερούνται του δικαιώματος υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις διαδικασίες εισαγωγής σε άλλο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο.


Οι μαθητές απόφοιτοι δημοτικού θα εγγραφούν στα Μουσικά Σχολεία, ύστερα από διαδικασία επιλογής, η οποία θα διενεργηθεί στο διάστημα 17 έως 19 Ιουνίου, από αρμόδιες επιτροπές που θα οριστούν από τον Περιφερειακό Δ/ντή Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης.
Σημειώνεται ότι οι γονείς των υποψηφίων μαθητών των Μουσικών Σχολείων Αττικής και Πειραιά έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία μόνο αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους.

Το Μουσικό Σχολείο Αλίμου, αφορά υποψηφίους από τις εξής περιοχές: Ν. Κόσμος, Δάφνη, Παγκράτι, Καισαριανή, Ηλιούπολη, Βύρωνας, Υμηττός, Ταύρος, Κολωνάκι, Εξάρχεια, Ζωγράφου, Αμπελόκηποι, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ν. Σμύρνη, Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Άλιμος, Π. Φάληρο, Αγ. Δημήτριος, Βούλα και Βουλιαγμένη.

Γραμματεία Μουσικού Σχολείου Αλίμου
 Κυθηρίων 69 & Δήμητρος 17, ΑΘΗΝΑ
Άλιμος, GREECE, 17456
 
 210-9963561

 

Τελευταία ανανέωση ( 29.04.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB