spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Ηλιούπολη arrow Ώρα του Πολίτη και των Κοινωνικών Εταίρων
Ώρα του Πολίτη και των Κοινωνικών Εταίρων PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.05.15
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το από 15/04/2015 Δελτίο Τύπου του Υπουργείου  Προστασίας του Πολίτη από τη Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015, ξεκίνησε πιλοτικά σε 14 Αστυνομικά Τμήματα της χώρας  η " Ώρα του Πολίτη και των Κοινωνικών Εταίρων."
Πρόκειται για μία καινοτόμο δράση,  που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην  Ελλάδα, με στόχο να ενισχυθεί η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης, αλλά και η άμεση διαπροσωπική επικοινωνία μεταξύ Αστυνομίας και Πολιτών.
Δύο φορές το μήνα, οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων, μετά από προηγούμενη συνεννόηση, θα δέχονται στο Γραφείο Πολίτες, Φορείς και Κοινωνικούς Εταίρους, προκειμένου να διατυπώνονται και να συζητούνται διάφορα θέματα, προτάσεις, επισημάνσεις και απόψεις για ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας.

Σημειώνεται ότι η δράση αυτή είναι ανεξάρτητη από την υποχρέωση του προσωπικού των αστυνομικών Υπηρεσιών να δέχονται πολίτες και να εξετάζουν υποθέσεις που τους απασχολούν.

Μεταξύ των επιλεχθέντων Αστυνομικών Τμημάτων συμπεριλαμβάνεται και το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου Ηλιούπολης, ο Διοικητής του οποίου θα δέχεται τους ενδιαφερόμενους κάθε 1η και 3η  εβδομάδα εκάστου μηνός, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 – 14.00 μετά από προηγούμενη συνεννόηση. Tηλέφωνο επικοινωνίας: 210 – 9769858.

 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB