spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Ηλιούπολη arrow Ευχαριστήρια επιστολή στους δημότες που χρησιμοποίησαν τις σκάφες του Δήμου
Ευχαριστήρια επιστολή στους δημότες που χρησιμοποίησαν τις σκάφες του Δήμου PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.06.15

kadosogk15Είμαστε σε θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2015 (8/1-25/5) η υπηρεσία καθαριότητας διέθεσε σε 100 δημότες σκάφες ογκωδών αντικειμένων και μπαζών που έκαναν αίτηση στο Δήμο και τους ευχαριστούμε δημοσίως γι' αυτό.
Κατανοώντας την αδυναμία αρκετών να ενοικιάσουν οι ίδιοι ειδικές σκάφες για την εναπόθεση υλικών ανακαίνισης, η δημοτική αρχή τις εξασφαλίζει δωρεάν με ένα τηλεφώνημα στο 15377 με στόχο να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο πρόβλημα εναπόθεσή τους σε κοινόχρηστους χώρους που σταδιακά μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης καθώς τις περισσότερες φορές δεν ειδοποιείται ο Δήμος για την περισυλλογή αλλά και όταν ειδοποιείται έχουν ήδη μετατραπεί οι εστίες εναπόθεσης σε χαβούζες.

Οποιαδήποτε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της καθαριότητας και του πρασίνου στην πόλη θα πέσει στο κενό αν δεν έχει τη συμπαράστασή σας. Η διαφύλαξη της καθαριότητας και υγιεινής της πόλης μας είναι υποχρέωση όλων μας και προς όφελος όλων μας.

Σύντομα με την πρόσληψη συμβασιούχων θα βελτιώσουμε άμεσα την κατάσταση, όμως και πάλι η προσπάθειά μας θα αποτύχει αν δεν έχει τη δική σας στήριξη.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

Τελευταία ανανέωση ( 20.06.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB