spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ημερίδα για τον Θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη καιτης Επιχείρησης στο Πάντειο Πανεπιστημίο PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.06.15

panteio_stdeΗμερίδα με θέμα «Ο Θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» (Θεσμικό Πλαίσιο, Εμπειρίες, Προκλήσεις και Προοπτικές), διοργανώνει την Πέμπτη το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και με τη στήριξη και συνεργασία του Συλλόγου Δημάρχων Αττικής και του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (ΟΠΣΑ).
Η ημερίδα θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τελετών του Παντείου Πανεπιστημίου (Κεντρικό Κτήριο) την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. με 14:00 μ.μ.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκ μέρους του Παντείου Πανεπιστημίου ο πρύτανης, καθηγητής Γρ. Τσάλτας, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής η περιφερειάρχης Ρ. Δούρου, εκ μέρους του Συλλόγου Δημάρχων Αττικής ο πρόεδρος Π. Καμάρας και εκ μέρους του ΟΠΣΑ ο πρόεδρος Θ. Γεωργάκης.


Με αντικείμενο το θεσμικό πλαίσιο, θα τοποθετηθούν τα μέλη ΔΕΠ του Παντείου Μάρω Βενετσανοπούλου (καθηγήτρια Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης), Αιμιλία Παπάζογλου (λέκτορας Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης), Λάμπρος Μπαμπαλιούτας (επίκουρος καθηγητής Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης) και (Χρήστος Λαδιάς: επίκουρος καθηγητής Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης). Συντονιστής θα είναι ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Ιωάννης Φίλος.
Θα ακολουθήσει συζήτηση για τους Συμπαραστάτες του Δημότη και της Επιχείρησης (ΣΔΕ), όπου και θα μιλήσουν:
  • Με θέμα «Δυσκολίες και στατιστικά που αφορούν την εκλογή των Συμπαραστατών» οι Ευάγγελος Μιχάλης (ΣΔΕ Δήμου Σαρωνικού) και Γαβριήλ Αραμπατζής (ΣΔΕ Δήμου Ηλιούπολης)
  • Με θέμα «Δικαιώματα του πολίτη και υποθέσεις του Συμπαραστάτη σε έναν ακριτικό Δήμο» ο Χρήστος Βασματζίδης (ΣΔΕ Δήμου Αλεξανδρούπολης).
  • Με θέμα «Πρώτη φορά Συμπαραστάτης σε νησιωτικό Δήμο» η  Έλενα Χουσνή (ΣΔΕ Σάμου).
  • Με θέμα «Δεύτερη φορά Συμπαραστάτης σε κεντρικό Δήμο» η Ελένη Σφήκα (ΣΔΕ Ζωγράφου).
  • Με θέμα «Ο θεσμός στις Περιφέρειες» ο  Βασίλης Σωτηρόπουλος (ΠΣΠΕ, Περιφέρειας Αττικής).

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι Θεόδωρος Γεωργάκης (π. δήμαρχος, Πρόεδρος ΟΠΣΑ, υπ. Διδ. Παντείου Πανεπιστημίου) και ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Ιωάννης Φίλος, ο οποίος θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας.

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και παρεμβάσεις, με τους διοργανωτή της εκδήλωσης, κ. Φίλο, να καλεί όσους επιθυμούν να τοποθετηθούν να επικοινωνήσουν μαζί του στο e-mail Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

pdf Το πρόγραμμα της ημερίδας

Τελευταία ανανέωση ( 27.06.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB