spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Το μεγάλο ΟΧΙ, η πόρτα για τα μεγάλα ΝΑΙ. PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.07.15

dimitris_pissasτου Δημήτρη Πίσσα
Λογιστής - Φοροτεχνικός

«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΡΑ, άνευ όρων!», «Να αποκατασταθεί η ρευστότητα στην ελληνική αγορά!», « Να ανοίξουν οι τράπεζες!», « Να συνεχίσει η ελληνική οικονομία την αναπτυξιακή της πορεία!» Εάν δεν το κάνουμε.... «Οι τράπεζες θα είναι κλειστές για μήνες!», «θα μας πάρουν τις καταθέσεις !», «θα γίνουμε σταδιακά σαν την αλβανία του χότζα!», «και τελικά, οι γυναίκες μας θα γίνουν παραδουλεύτρες και εκδιδόμενες!»
Αγαπητοί εκπρόσωποι των παραπάνω ‘πολιτικών' απόψεων.... Δεν θα σας αποκαλέσω γερμανοτσολιάδες, δοσίλογους, ταγματασφαλίτες, προδότες ή προσκυνημένους. Χάριν συντομίας θα σας λέω ΚΑΡΕΚΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ.
Είστε οι περισσότεροι μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, και πριν από εσάς ήταν οι πατεράδες σας, και μετά από εσάς θα είναι τα παιδιά σας . Οι συγγενείς σας και οι φίλοι σας είναι καλοπληρωμένα στελέχοι των δημοσίων οργανισμών, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και των επιχειρηματικών κολοσσών της χώρας μας. Οι δε γυναίκες και ερωμένες σας είναι τοποθετημένες γύρω σας σε διάφορα γραμματειακά πόστα.

Εδώ και δεκαετίες περνάτε τον παραγωγικό σας χρόνο σε τηλεοπτικά πάνελ, σε πολυτελή εστιατόρια και σε κοσμικές εκδηλώσεις συζητώντας για το μέλλον της χώρας μας. Επισκέπτεστε τα καλύτερα ξενοδοχεία ανά την υφήλιο για να προωθήσετε τα συμφέροντα της χώρας μας στα ψευδοσυνέδρια των διαφόρων επιχειρηματικών κύκλων. Σαλπάρετε τα καλοκαίρια στα χλιδάτα σκάφη των χρηματοδοτών σας για να ξεσκάσετε, ενώ κάνετε τα νάρκω όργια σας στις παράνομες βίλες τους.

Γεμίσατε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς με χρήματα από τα ελληνικά και ευρωπαικά κονδύλια. Μεταφέρεται την ακίνητη περουσίας σε off shore εταιρίες για να μην επιβαρύνεστε με τους φόρους που εσείς οι ίδιοι επιβάλλεται με βία. Χτίσατε παράνομα τα σπίτια σας και τις βιλάρες σας σε κάθε δασική και αγροκτηματική έκταση της χώρας μας με έξοδα των επιχειρηματικών κύκλων που σας στηρίζουν.   

Αγαπητοί ΚΑΡΕΚΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ζήτε εδώ και δεκαετίες την παραμυθένια πολυτέλεια της υποκουλτούρας, με τις ευχές, πάντα, των ελληνών πολιτών που σας ευλογούν με την ψήφο τους. Το παραμύθι σας είναι τόσο μαγικό, και δεν σας επιτρέπεται να αγγίζεται τους πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται αυτό. Δεν σας επιτρέπεται να θωρακίσετε το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, καθώς τότε θα γκρίνιαζαν οι ευρωπαίοι και διεθνείς τραπεζίτες για αυξημένη ανεξαρτησία και μείωση του ελληνικού δανεισμού. Δεν σας επιτρέπεται να φτιάξετε τις παραγωγικές δομές της χώρας μας, καθώς τότε θα γκρίνιαζαν οι ξένοι βιομήχανοι και εισαγωγείς. Δεν σας επιτρέπεται να μειώσετε την ανεργία, διότι πρέπει να διατηρήσετε τις στρατίες των ψηφοφόρων σου.

Αγαπητοί ΚΑΡΕΚΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ είναι πολύ λογικό να θέλετε την τρόικα να κάνει την δουλειά σας.  Να σκέφτεται, να προγραμματίζει και να εκτελεί για λογαριασμό σας. Είναι επίσης πολύ λογικό να γίνεστε έξαλλοι με ένα ‘‘σαραντάχρονο τσογλάνι της αριστεράς'' και έναν ‘‘τρελό οικονομολόγο'' που τόλμησαν να διαταράξουν την παραμυθένια ηρεμία σας. Ωστόσο, αυτό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ είναι η μανία σας να ταυτίσετε την υποκουλτούρα σας με την Ευρώπη, την Ευρωπαική Ένωση και το κοινό μας νόμισμα, το Ευρώ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θεμελιώνεται στις αξίες του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, του κράτους δικαίου και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών. Οι αξίες αυτές είναι κοινές στα κράτη μέλη σε μια κοινωνία που χαρακτηρίζεται από τον πλουραλισμό, την απαγόρευση των διακρίσεων, την ανοχή, τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και την ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών. Αγαπητοί ΚΑΡΕΚΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, οι αξίες της Ευρωπαικής Ένωσης δεν ανήκουν ούτε σε εσάς, ούτε στους διεφθαρμένους πολιτικούς των υπολοίπων ευρωπαικών χωρών που τόσο πολύ θαυμάζετε.

Για τους λόγους αυτούς την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ.

Το ΟΧΙ το δικό μας δεν είναι όχι στην Ευρώπη ή στο ευρωπαικό μας νόμισμα.

Είναι ΟΧΙ προς σε εσάς.

Λέμε ΟΧΙ στις τακτικές σας.

Λέμε ΟΧΙ στη βόλεψή σας.

Λέμε ΟΧΙ στην τοξική σας ύπαρξη.

Το ΟΧΙ το δικό μας είναι η πόρτα για πολλά μεγάλα ΝΑΙ.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB