spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Ηλιούπολη arrow Παράταση εγγραφών για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας
Παράταση εγγραφών για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.08.15

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους δυνητικά ωφελούμενους για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει παραταθεί έως τις 26 Αυγούστου 2015.

Ο Δήμος Ηλιούπολης θυμίζει ότι ωφελούμενοι, όπως περιγράφεται στις δράσεις του Προγράμματος, είναι άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας (π.χ. με ετήσιο εισόδημα μέχρι 3.000 ευρώ για μεμονωμένο άτομο και 4.500 για ζευγάρι).

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου στο Δημαρχείο Ηλιούπολης από πιστοποιημένους υπαλλήλους (τηλ: 210 9970053, 055,010).

Οι ενδιαφερόμενοι για την εγγραφή τους θα πρέπει να προσκομίζουν  ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ταυτότητα, Ε1 και Ε9 του οικονομικού έτους 2015 (χρήση 2014), όπως και τον κωδικό για το TAXIS. Σημειώνεται ότι για την εγγραφή είναι απαραίτητο να προηγηθεί η υποβολή της φορολογικής δήλωσης του 2015.

Οι ωφελούμενοι μπορούν επίσης να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας της ΗΔΙΚΑ ΑΕ (ΤΕΒΑ): https://www.idika.org.gr/teba/Default.aspx

 

Ο Δήμος Ηλιούπολης προσκαλεί όλους και όλες, οι οποίοι γνωρίζουν άτομα που θα μπορούσαν να είναι ωφελούμενοι να τους ενημερώσουν και να τους προτρέψουν να εγγραφούν στο πρόγραμμα.   

 

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης

Βασίλης Βαλασόπουλος

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB