spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Δημιουργία Επιτροπής «Λαϊκης Ενότητας» στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.09.15

lae_ilioupolisΣτις 6/9/2015. με την συγκέντρωση, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. ολοκληρώθηκε η συγκρότηση της «Λαϊκής Ενότητας» στην Ηλιούπολη, φιλοδοξώντας να Ενώσουμε όσους και όσες. θέλουν να αντισταθούν ενεργά στη βαρβαρότητα των μνημονιακών πολιτικών, που έχουν, ήδη επιβληθεί, στο λαό και τη χώρα μας. παλιά από ιο ΠΑΣΟΚ και ιη ΝΔ. πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ και που μας «υπόσχεται» το ΠΟΤΑΜΙ. κ.α. συναρτηθήκαμε και αποφασίσαμε να συμπορευτούμε:

  • Μέλη και στελέχη, που αποχώρησαν από την τοπική ΟΜ ΣΥΡΙΖΛ.
  • Συμπολίτες μας από ΑΝΤΑΡΣΥΑ. άλλες πολιτικές συλλογικότητες της αριστεράς και ανένταχτες προσωπικότητες
  • Κινήματα, που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες δεκαετίες, στην πόλη μας, για την απομάκρυνση του ΚΥΤ Ηλιούπολης - Αργυρούπολης. την Προστασία του Υμηττού (οικιστικές επεκτάσεις και Περιφερειακή Λεωφόρος ), την αποτροπή τσιμεντοποίησης του Ρέματος Πικροδάφνης.
  • κινήσεις και δομές αλληλεγγύης, που αναπτύχθηκαν στην πόλη μας, τα χρόνια της μνημονιακης βαρβαρότητας,
  • πρωτοβουλίας. όπως αυτέςς. για την Κυριακάτικη αργία, την αποτροπή εξώσεων. τη μη πληρωμή των μνημονιακών χαρατσιών και την κατάργηση των διοδίων
  • αντιφασιστικές πρωτοβουλίες, κοινωνικά στέκια και δράσεις ενάντια στο ρατσισμό.

Αποφασίσαμε. να ενώσουμε τις δυνάμεις. την εμπειρία και τις ιδέες μας, για τη δημιουργία ενός ευρύτατου κοινωνικοπολιτικού Μετώπου, απαραίτητου τόσο για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, όσο και για την εθνική ανεξαρτησία . τη δικαιοσύνη και την κοινωνική απελευθέρωση του λαού μας.

Την Κυριακή 20/9 ψηφίζουμε «Λαϊκή Ενότητα», απαντώντας άμεσα στην προσπάθεια εκλογικού αιφνιδιασμού και από τη Δεύτερα ξεκινάμε, με βαθειά δημοκρατικές διαδικασίες την διαμόρφωση του Μετώπου. μαζί με όσους και όσες. είναι αποφασισμένοι, να σπάσουν τον φαύλο κύκλο της φτώχειας και της υποτέλειας.

Ηλιουπολίτες και Ηλιουπολιτισσες . σας καλούμε σε δυναμική συμπαράταξη για την συνέχιση του αγώνα. του «ΟΧΙ»

Πλαισιώστε την Λαϊκής Ενότητας. στην Ηλιούπολη και συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια μας.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB