spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Μια αναγκαία και οφειλόμενη απάντηση στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.10.15
logo_laiki_sys_ilioupoli Κύριοι νοιώσατε την αγωνία να δώσετε, εν ολομέλεια μάλιστα, απάντηση στο δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις εξελίξεις όσον αφορά την συγκρότηση της Β' Τάξης Ψυκτικών στο ΕΠΑΛ της πόλης μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου να στηρίξει το αίτημα των μαθητών και των γονιών τους.
Το Δημοτικό Συμβούλιο όπως ίσως θυμόμαστε αποφάσισε επίσης, να κάνει παράσταση στην Περιφερική Διεύθυνση Εκπαίδευσης, ως την πλέον αρμόδια να λύσει το ζήτημα μετά και την άρνηση της Διευθύντριας να προωθήσει το αίτημα των μαθητών και του Σχολικού Συμβούλιου. Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Πέμπτη 15/10, την Παρασκευή 16/10 η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθεί, για το τι ενέργειες έχουν γίνει όσο αφορά την προώθηση του θέματος. Το Σάββατο επαναλαμβάνει την τηλεφωνική επικοινωνία και ενημερώνεται από τον Πρόεδρο ότι ο δήμαρχος έχει κλείσει συνάντηση με την διευθύντρια του σχολειού για την Δευτέρα 19/10. Μέχρι τότε καμία επικοινωνία και ραντεβού δεν έχει κλειστεί στην Περιφερική διεύθυνση είτε από το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου είτε από την Δημοτική Αρχή.

Στην έκκληση να μην καθυστερούμε γιατί οι ημερομηνίες είναι συγκεκριμένες και πιέζουν ενημερώνουμε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ότι η Λαϊκή Συσπείρωση μαζί και με άλλους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους θα παρέμβει την Δευτέρα 12 το μεσημέρι στην Περιφερική Διεύθυνση, δηλώνοντας του ότι θα ήταν καλό, αν η συνάντηση του Δημάρχου με την Διευθύντρια δεν είχε αποτέλεσμα, να παραβρεθεί εκπρόσωπος του προεδρείου του Δημοτικού Συμβούλιου και της Δημοτικής Αρχής στην παράσταση. Ο πρόεδρος ευλόγως συναινεί με τις παραπάνω ενέργειες.

Την Δευτέρα το πρωί ενημερωνόμαστε από το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι η συνάντηση του Δημάρχου με την Διευθύντρια απέβη άκαρπη και επαναλαμβάνουμε την έκκληση να παρευρίσκετε με  εκπρόσωπο του στην ορισμένη παράσταση και να ενημερωθεί και η Δημοτική Αρχή.

Στην παράσταση ο διευθυντής της περιφερικής  εκπαίδευσης κος Λόντος μας παρατηρεί ότι η ΣΥΝΑΝΤΗΣΉ μας ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ παράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως κατά δήλωση του, έχει ήδη  ενημερωθεί (από την δημοτική αρχή και το προεδρείο!!!) αλλά πρωτοβουλία παρατάξεων.

Το ομολογούμε λοιπόν ήταν πρωτοβουλία συγκεκριμένων  παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου που προσπάθησαν να ενεργήσουν με βάση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Και όπως αποδέχτηκε ο κ. Λόντος με βάση αυτή την ζωντανή ενέργεια  ενημερώθηκε για το θέμα ολοκληρωμένα.

Γιατί άραγε το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου νοιώθει την ανάγκη να απαντήσει με στεντόρειο αντιΚΚΕ πάθος, που απ ότι φαίνεται το τυφλώνει, σε αναμφισβήτητα γεγονότα και δεν νοιώθει την ελάχιστη υποχρέωση να ψάξει γιατί ακόμα το Ζήτημα που καεί τα παιδιά στο ΕΠΑΛ  δεν έχει  λυθεί ακόμα???

Τι κάνει και πότε θα κάνει κάτι για αυτό???

Για την Λαϊκή Συσπείρωση :

Τσατσούλη Α. - Μαργαρώνης Π

26/10/2015

Τελευταία ανανέωση ( 31.10.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB