spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΚΑΛΕΣΜΑ για καθηγητές όλων των κλάδων για εθελοντική εκπαιδευτική αρωγή στους μαθητές της πόλης μας
ΚΑΛΕΣΜΑ για καθηγητές όλων των κλάδων για εθελοντική εκπαιδευτική αρωγή στους μαθητές της πόλης μας PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.11.15

logo_dimosΟ Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής, παρέχει πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές της πόλης μας, με την οργάνωση και λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου και την Ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές Δημοτικού.
Η παροχή αυτή απευθύνεται σε μαθητές απόρων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών, με κριτήρια ένταξης το οικογενειακό εισόδημα, την οικογενειακή κατάσταση, την πολυτεκνία, την ανεργία, τυχόν προβλήματα υγείας ή αναπηρία γονέων.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού ΚΑΛΟΥΜΕ καθηγητές όλων των κλάδων, Ξένων γλωσσών και  δασκάλους  όπως στελεχώσουν την προσπάθεια, δηλώνοντας συμμετοχή για εθελοντική εκπαιδευτική αρωγή στους μαθητές της πόλης μας.


Στο τέλος του σχολικού έτους θα χορηγηθεί σε κάθε εθελοντή βεβαίωση παροχής εθελοντικού διδακτικού έργου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής Δήμος Ηλιούπολης, Τμήμα Παιδείας, Εθελοντισμού, Δ.Β.Μ. & Πολ. Ισότητας .Τηλ.     210 -9970134, 210 -9970156.

 

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος

σε θέματα Εθελοντισμού

 

Δήμητρα Κορμά

Τελευταία ανανέωση ( 26.11.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB