spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Αίθουσα 354 τ.μ. παρέδωσε η Δημοτική Αρχή στους μαθητές PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.11.15

neaaithousa_agΜε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση ο Δήμαρχος της πόλης εγκαινίασε και παρέδωσε στους μαθητές της Ηλιούπολης την αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου καθώς έγινε επιτέλους πραγματικότητα ένα όνειρο που λίμναζε στην γραφειοκρατία εδώ και πολλά χρόνια.
Έπειτα από τις επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, καθώς επίσης με τη συμβολή του Ο.Σ.Κ., οι μαθητές του 10 Δημοτικού θα έχουν την δυνατότητα τώρα πια, να απολαμβάνουν ένα κτίριο που περιλαμβάνει:
-ισόγειο 208,25 τ.μ. , αποδυτήρια κοριτσιών και αγοριών, φουαγιέ, κυλικείο, w.c. αγοριών - κοριτσιών - ΑΜΕΑ, λεβητοστάσιο και μηχανοστάσιο
-μεσοπάτωμα 33,75 τ.μ., με μηχανοστάσιο της κλιματιστικής μονάδας και χώρο κονσόλας
-και στον1ο όροφο, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 354,08 τ.μ. για 220 άτομα και αποθήκη
Παράλληλα στο περιβάλλον του σχολείου, η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου φύτευσε δεκάδες φυτά και πολύ σύντομα ο χώρος θα ενοποιηθεί πλήρως μέσω του πεζόδρομου της οδού Πάφου.

Τον Δήμαρχο ευχαρίστησαν τόσο ο Υποδιευθυντής του σχολείου κ. Ντούμος Κυριάκος εκ μέρους των εκπαιδευτικών , όσο και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Εύα Δημητροπούλου για τη νέα υποδομή που βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του σχολείου.

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του δεν παρέλειψε να αναφέρει το σημαντικό έργο που γίνεται συνολικά για την αναβάθμιση της περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου, από την τοποθέτηση υπερσύγχρονων λαμπτήρων led, μέχρι τις αναπλάσεις σε δρόμους και πλατείες καθώς όπως σημείωσε, είναι η παλιότερη περιοχή της Ηλιούπολης.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB