spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Μουσική Βραδιά στο Ρυθμός Stage PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.11.15

poster_rythmou_30_11H Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης στα πλαίσια των κοινωνικών της δραστηριοτήτων, διοργανώνει μουσική βραδιά, τη Δευτέρα 30/11/2015 και ώρα 20.30 στη Μουσική Σκηνή Ρυθμός Stage που βρίσκεται στην οδό Μαρίνου Αντύπα 38 στην Ηλιούπολη, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9750060. Στο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν σπουδαίοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως οι: Ζωή Παπαδοπούλου, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, Ασπασία Στρατηγού, Θοδωρής Κοτόνιας, Μπάμπης Βελισσάριος οι Voice 2 (Πάνος Κατσιγιάννης & Ηλίας Αντωνάκης)
Στην είσοδο της Μουσικής Σκηνής καταθέτετε την αγάπη και την κοινωνική ευαισθησία, προσφέροντας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, για να καλυπτούν τις ανάγκες όσο το δυνατόν περισσότερων άπορων δημοτών. Το πρόγραμμα είναι ποιοτικό και η τιμή των ποτών χαμηλή και συμβολική.


Σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από τη διασκέδαση και πάνω από αυτή, είναι η ενίσχυση των άπορων δημοτών ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι Άγιες Μέρες του εορτασμού των Χριστουγέννων  και πρέπει όλοι να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB