spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας στα Δημοτικά PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.12.15

logo_dimosΟ Δήμος Ηλιούπολης στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά τον θεσμό της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στα Δημοτικά σχολεία.
Η ανταπόκριση των μαθητών τις προηγούμενες χρονιές ήταν πολύ μεγάλη και το πρόγραμμα στέφθηκε με επιτυχία. Γι'αυτό λοιπόν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Ηλιούπολης και κάτοικοι Ηλιούπολης, οι οικογένειες των οποίων δηλώνουν οικογενειακό εισόδημα εώς 13.000 ευρώ, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα.
Τις ώρες τις ενισχυτικής διδασκαλίας θα διδάσκονται τα μαθήματα τα οποία ορίζονται ώς κύρια απο το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργίου Παιδείας.


Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να βρούν περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Παιδείας, Εθελοντισμού, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτικής Ισότητας στα τηλέφωνα: 210-9970115 - 210-9970134. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η κατάθεση εκκαθαριστικού σημειώματος Δ.Ο.Υ.
Οι αιτήσεις θα κατατίθονται απο την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 09:00 εώς 13:00 τις εργάσιμες μέρες.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα ανακοινωθεί στην ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς των μαθητών, στις 14 Ιανουαρίου 2016, ώρα 19:30, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Υπεύθυνοι για το πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας είναι ο Εκπαιδευτικός - Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Πανταζόπουλος και η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού κα Δήμητρα Κορμά αλλά η υλοποίηση του σαφώς στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών που θα το αναλάβουν.

Τα τμήματα τα οποία ξεκινάνε στις 18 Ιανουαρίου 2016, θα λειτουργήσουν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης.

Τελευταία ανανέωση ( 16.12.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB