spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΛΙΟΥ – πόλις ανθρώπινη πόλη PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.01.16
logo_iliou_polisΕυτυχώς,  στον ΠΑΟΔΗΛ … λεφτά υπάρχουν …

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης στις24.12.2015, μεταξύ άλλων αποφασίστηκε :
α) Έγκριση δαπάνης ύψους 1600 ευρώ (+ΦΠΑ)  για Χριστουγεννιάτικα  happenings σε πλατείες της Πόλης  (26-30.12),  από 2 εμψυχωτές για συνολικά 10 ώρες (2 ανά ημέρα)
Ήτοι: 80 ευρώ έκαστος για 2 ώρες. Σημειώνεται πως η τελική τιμή δεν αφορά κάποιου είδους  μειοδοτικό διαγωνισμό ή έστω πρόσκληση ενδιαφέροντος από το Νομικό Πρόσωπο, αλλά απ΄ ευθείας προσφορά από τον ενδιαφερόμενο ιδιώτη και αποδοχή από το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΗΛ.


β) Ο συμψηφισμός μηνιαίων  μισθωμάτων του αναψυκτηρίου (Sports Café) κατά 2500 ευρώ, προκειμένου ο εκμισθωτής  να  επισκευάσει την ζημιά που έχει υποστεί η υγρομόνωση της  ταράτσας του κτηρίου, από τις πρόσφατες βροχές.

Για τις ίδιες ακριβώς εργασίες (επισκευή μόνωσης αναψυκτηρίου - ΑΔΑ:ΒΕΖΣΟΛ02-0ΜΟ) το Δ.Σ. του  ΠΑΟΔΗΛ στις 13.6.2013 είχε εγκρίνει  τον συμψηφισμό μηνιαίων μισθωμάτων κατά 2071,32 ευρώ, ώστε ο  ίδιος εκμισθωτής να κάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για την επισκευή της μόνωσης

  Είναι πασιφανές ότι,  στον Π.Α.Ο.ΔΗ.Λ. ....

....  ΛΕΦΤΑ ...  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ... !!!

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB