spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Κοπή πίτας της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη»
Κοπή πίτας της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.02.16

pita_prwta_i_ilioupoliΗ μεγαλύτερη για τα σημερινά δεδομένα συγκέντρωση Δημοτικής Παράταξης στην Ηλιούπολη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 5/2/2016 στην κοπή πίτας της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» σε καφετέρια της Κεντρικής Πλατείας Ηλιούπολης.
Ο κόσμος από νωρίς κατέκλεισε το χώρο της εκδήλωσης επιβραβεύοντας έτσι το έργο της σημερινής διοίκησης του Δήμου. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και ο κ. Μιχάλης Κουρής εκπρόσωπος της Παράταξης «Ηλιούπολη - Πάμε Μπροστά», πλήθος περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Αραμπατζής Γαβριήλ , ο κ. Γρηγόρης Λαμπράκης και πολλοί άλλοι.


Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος στην ομιλία του , αφού περιέγραψε τα επιτεύγματα της πρώτης τετραετίας,  καθόρισε τους στόχους και τη στρατηγική για την επόμενη πενταετία που την ονόμασε πενταετία των μεγάλων έργων που έχει ανάγκη η πόλη μας. Έδωσε μια υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με δύναμη, ήθος και εντιμότητα το μεγάλο έργο που μας εμπιστεύτηκε να υλοποιήσουμε ο λαός της Ηλιούπολης.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Δήμο και στην Παράταξη ο κ. Κυριάκος Πόθος και ο κ. Αποστολόπουλος Χρήστος. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει τη συνέχεια της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης στην πόλη μας από τον Παύλο Πεντάρη μέχρι και σήμερα.

Γραφείο Τύπου Παράταξης

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB