spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Αγώνας Βουνού για την προστασία του Υμηττού PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.02.16

eykleiosΟ Σύλλογος Δρομέων ΕΥΚΛΗΣ Ν.Προαστίων Αττικής διοργανώνει τον 1ο Εύκλειο Αγώνα Βουνού στο Νότιο Υμηττό, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. Στόχος του αγώνα είναι όσοι παρεβρεθούν να έρθουν σε επαφή με τον Υμηττό, να τον γνωρίσουν και να βοηθήσουν στην προστασία του. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη διαδρομή θα είναι 8,5 χιλ,  η δεύτερη 15 χιλ, ενώ και οι δύο θα ξεκινάνε και θα τερματίζουν στο Α Στάδιο Αργυρούπολης φτάνοντας μέχρι τη Μονή Καρέα μέσα απο την χωμάτινη διαδρομή του βουνού.
Ο Αγώνας συνδιοργανώνεται από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, τον Σύλλογο Δρομέων ΕΥΚΛΗΣ, υπό την αιγίδα του ΣΠΑΥ και την συνδρομή των όμορων Δήμων, Αργυρούπολης, Ηλιούπολης και Βύρωνα.
Οι διοργανωτές στην Ομάδα Εθελοντών Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ελληνικού Αργυρούπολης θα υποστηρίξουν την προσπάθεια με εθελοντές που θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής για περιφρούρηση.

Η ώρα έναρξης του αγώνα θα είναι 10:00 π.μ. και η λήξη του 12:00 μ., ενώ στις 9:30 π.μ. θα πρέπει όλοι να βρίσκονται στο Α Στάδιο Αργυρούπολης για να ενημερωθούν για τις κατευθύνσεις.

Τέλος στον τερματισμό των διαδρομών στο Στάδιο θα γίνει κλήρωση μεγάλων δώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.efklis.gr

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB