spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Παρατράγουδα στην Τοπική Ηλιούπολης και Θεραπεία PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.02.16

xristofidis

Προς: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Κοινοποίηση: Γραφείο κ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Προέδρου.
Ηλιούπολη, 15 Φεβρουαρίου 2016
Με έκπληξη, απορία, δυσανασχέτηση και ΟΡΓΗ, βλέπουν οι Νεοδημοκράτες της Ηλιούπολης τα τεκταινόμενα στην Τοπική Οργάνωση του κόμματος. Από την μιά, η ομάδα των "εξι" παραιτείται, ΟΧΙ στέλνοντας την σχετική επιστολή στο Δ.Σ. της Τοπικής με κοινοποίηση στην ΝΟΔΕ, ως θα ώφειλε, αλλά απευθυνόμενη στον ίδιο τον πρόεδρο του Κόμματος και στον Τοπικό Ηλεκτρονικό Τύπο !!! .
* Τί νόημα είχε αυτή η παραίτηση, "ουδείς" γνωρίζει και μάλιστα 2 μήνες προ της προκηρύξεως εκλογών για νέες Τοπικές Επιτροπές ενόψη του Συνεδρίου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
* Τί νόημα είχε, αυτή η επιστολή να σταλεί παρά πάσαν ιεραρχική διαδικασία και δεοντολογία, ΠΑΡΑΤΎΠΩΣ στον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Κόμματος, αντί στους θεσμοθετημένους αποδέκτες;

* Τί νόημα είχε αυτή η επιστολή να σταλεί στον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, που μόλις ανέλαβε ένα καταχρεωμένο και υποβαθμισμένο στην συνείδηση του Λαού Κόμμα και προσπαθεί να το αναμορφώσει εσωτερικά, να το ανορθώσει οικονομικά, ενόψη μάλιστα της εντατικής προετοιμασίας για αντιμετώπιση της αριστερής λαίλαπας που κατέλαβε την εξουσία και να το ξαναφέρει σε τροχιά εξουσίας;
* Τί νόημα είχε να κοινοποιήσουν προς τα έξω τα χάλια της Τοπικής, (που είναι βέβαια πραγματικά); Δεν έχουν μάθει ότι ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ , και μάλιστα σε ένα Δήμο που ανέκαθεν η Ν.Δ. είχε χαμηλά ποσοστά ;
Αναρωτάται κάθε νουνεχής άνθρωπος, έχει χρόνο  ο Νέος Πρόεδρος του Κόμματος να ασχοληθεί με τους έξι της Ηλιούπολης ή με τα παράπονα του απερχόμενου προέδρου της Τ.Ο. ;
Από την άλλη μεριά
, ο πρόεδρος της Τοπικής, αντί να απαντήσει και αυτός αρμοδίως και "κεκλεισμένων των θυρών", έστειλε την επιστολή-ποταμό στον ίδιο τον πρόεδρο του  Κόμματος αλλά και στον Τύπο !

Νομίζω πως εάν αυτός δεν ετύγχανε να είναι εκτός απο πρόεδρος και ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, δεν θα κοινοποιούσε την απάντησή του στον Τύπο.

Με την ευκαιρία, θα πρέπει στα πλαίσια αναμορφώσεως και εκσυγχρονισμού του Καταστατικού, να θεσπισθεί το ασυμβίβαστο Προέδρου Τοπικής και Δημοτικού Συμβούλου.

Αμφότερες οι επιστολές διεκτραγωδούν πράγματι την ζοφερή κατάσταση στην απερχόμενη Τοπική Επιτροπή, τα φαινόμενα δε αυτά μπορεί να έχουν την αφετηρία τους σε προσωπικές φιλοδοξίες ή πικρίες, αμαυρώνουν όμως το ιστορικό κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στα μάτια των μελών, των οπαδών αλλά και των απλών πολιτών της πόλης μας.

Η ουσία είναι ότι τα καταγγελόμενα και από τις δύο πλευρές καταδεικνύουν, ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι άνθρωποι  ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ, ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ θεσιθήρες και ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ και μάλιστα για ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ !!!

Κατόπιν αυτών, γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να διαβουλευθείτε με παράγοντες της Ηλιουπολίτικης Κοινωνίας που να προσπαθήσουν να "ανιχνεύσουν" σοβαρούς και καταξιωμένους πολίτες που τώρα ΑΠΕΧΟΥΝ από τα κοινά και να τους  κεντρίσουν το ενδιαφέρον για ενασχόληση με τα τοπικά κομματικά δρώμενα, ώστε αυτοί μαζί με νέους στην ηλικία και άφθαρτους ζηλωτές να αναλάβουν τις τύχες της ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ

πρώην Γεν. Γραμματέας της Τ.Ο.

Τελευταία ανανέωση ( 16.02.16 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB