spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Επίσκεψη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.03.16
seftelis_ag_marina_patriarxisΜετά χαράς αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως να συνοδεύσω τον Προϊστάμενό του, Αρχιμανδρίτη κ. Σεραφείμ Δημητρίου, τον Αρχιμανδρίτη κ. Δαμασκηνό Φυλακτό και τον ιερομόναχο κ. Ευσέβιο Μεάντζια ώστε να μεταβούμε στην έδρα του Ορθόδοξου Πατριαρχείου μας στην Κωνσταντινούπολη και να τιμήσουμε τη συμπλήρωση του Αργυρού Ιωβηλαίου της Πατριαρχίας της Α.Θ. Οικουμενικού Πατριάρχου του Παναγιοτάτου κ. κ. Βαρθολομαίου.
Δοθείσης της ευκαιρίας, την ημέρα των 76ων γενεθλίων Του, Δευτέρα 29/2/2016, Του προσφέραμε μεταξύ άλλων και το μετάλλιο της πόλης μας εκ μέρους του Δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου και του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μαζί με τις ευχαριστίες Του, λάβαμε την Ευλογία Του για ευόδωση του έργου μας στις ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην Πατρίδα μας.

Με τη σειρά μου, ευχαριστώ τους συνεργάτες του Οικουμενικού Πατριάρχου που φρόντισαν για την άψογη φιλοξενία μας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην προσκυνηματική μας ξενάγηση και φυσικά τους προαναφερθέντες σεβαστούς Πατέρες της Ενορίας μας της Αγίας Μαρίνας που συνέδεσαν την παρουσία Τους με την προσωπική μου επάνοδο στα ιερά προγονικά μου χώματα.

              Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης
          Κώστας Γ. Σεφτελής
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB