spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ο Φασισμός στα site της Ηλιούπολης ακούει στο όνομα «Ηλιούπολη χωρίς όρια» με διαχειριστή κάποιον Σ. PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.04.16

logo_laiki_sys_ilioupoliΤο βιογραφικό του* όπως ο ίδιος το παρουσιάζει και το δίνουμε παρακάτω  πραγματικά εντυπωσιάζει για τις διαδρομές του στην «ενημέρωση»!!! Την ταυτότητα του Φασίστα την αποτυπώνει  κάθε τόσο  στο site του. Γλώσσα και μυαλό χρυσαυγίτη.
Φαιά ουσία όσο το κεφάλι της καρφίτσας. Κύμβαλο αλαλάζων και τρικυμία εν κρανίο όταν πιάνει στο στόμα του συχνά πυκνά το ΚΚΕ, τον Κομμουνιστή Δήμαρχο Δ. Κιντή και την ιστορία της πόλης. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιες «ιερές και μαύρες αγελάδες» ...βυζαίνει και αρμέγει.
Τον παροτρύνουμε να συνεχίσει στο αντικομουνιστικό του ντελίριο. Είναι σίγουρο ότι θα πνίγει στο δηλητήριο της γλώσσας του! Προειδοποιούμε όμως αυτόν, αλλά και όποιον άλλο που παροτρύνεται από το παραλήρημά του, ότι αν ΑΠΛΩΣΟΥΝ τα ξερά τους στο μνημείο του Δ. Κιντή (που είναι καρφί στο μάτι του όπως ο ίδιος δηλώνει) να κοιτάζει συνεχώς πίσω του ...θα είναι πολλοί αυτοί που θα του τα κόψουν και όχι μόνο οι κομμουνιστές!!!

*Το βιογραφικό του όπως το δημοσιεύει ο ίδιος

Δημοτική Παράταξη Ηλιούπολης
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Τελευταία ανανέωση ( 06.04.16 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB