spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Eπίσκεψη Μητσοτάκη στον ΣΠΑΥ Υμηττού και στο πυροφυλάκιο Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.05.16

spay_mitsotakisΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για τη νέα αντιπυρική περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και επισκέφθηκαν το φυλάκιο εθελοντών δασοπυροσβεστών στην Αγία Μαύρα Ηλιούπολη.
Ο κ. Μητσοτάκης μετά το τέλος της ενημέρωσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η μεγάλη αξία της δικής σας εθελοντικής δουλειάς, είναι ακριβώς ότι μπορείτε να προλαμβάνετε τις φωτιές εν τη γενέση τους. Η αγάπη σας, εξάλλου, για το βουνό έχει πιστοποιηθεί πολλές φορές. Και γι' αυτό πραγματικά σας είμαστε ευγνώμονες. Έχουμε ένα ιδιαίτερο χρέος ως Πολιτεία να προστατεύσουμε τα περιαστικά δάση. Να ξέρετε ότι εμείς θα είμαστε κοντά και στο Σύνδεσμο, όπως ήμασταν εξάλλου αγαπητέ Πρόεδρε, εδώ και πολλά χρόνια. Θα αγωνιστούμε και θα επιβάλουμε τη δημιουργία Δασαρχείου στον Υμηττό.

spay_mitsotakis1Είναι απολύτως επιβεβλημένο και αυτονόητο. Και θα στηρίξουμε βέβαια με κάθε τρόπο όλες τις εθελοντικές προσπάθειες δασοπροστασίας που αναπτύσσονται. Εσείς ήσασταν πάντα στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα και θα μας έχετε αρωγούς».
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB