spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Προσφορές arrow «Παρέα με τα παραμύθια στη Βιβλιοθήκη»
«Παρέα με τα παραμύθια στη Βιβλιοθήκη» PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.05.16

parea_me_ta_paramithiaΟλοκληρώθηκαν οι δράσεις «Παρέα με τα παραμύθια στη Βιβλιοθήκη» 500 παιδιά μαζί με τους γονείς τους συμμετείχαν στο πρόγραμμα, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Το πρόγραμμα σχεδίασε και υλοποίησε η εθελόντρια της βιβλιοθήκης κα Μαρία Τότολου, νηπιαγωγός. Για 7 μήνες, κάθε Παρασκευή, από το Νοέμβριο έως και το Μάιο, η βιβλιοθήκη πλημμύρισε από γέλια και παιδικές φωνές. Αγαπημένοι ήρωες παραμυθιών ζωντάνεψαν μέσα από την αφήγηση, τη ζωγραφική, το παιχνίδι, τη μουσική, το κουκλοθέατρο, τις δημιουργικές χειροτεχνίες, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους ένα συναρπαστικό ταξίδι στο «μαγικό» και απέραντο κόσμο των βιβλίων, αναδεικνύοντας παράλληλα το χώρο της βιβλιοθήκης ως ένα σημείο συνάντησης, επικοινωνίας και δημιουργικότητας.

Το σημαντικότερο η Βιβλιοθήκη απέκτησε καινούργιους φίλους, που θα συνεχίσουν να «ταξιδεύουν» με τη συντροφιά των βιβλίων μέχρι την επόμενη συνάντησή μας! Ευχαριστούμε θερμά την κα Μαρία Τότολου για την προσφορά της στην προσπάθειά μας για την αναβάθμιση και διεύρυνση των υπηρεσιών μας. Ευχαριστούμε επίσης τις εθελόντριες κα Βασιλική Καζάλα και κα Μαρία Ζηνέλη, για τη βοήθειά τους.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης, που στήριξε το πρόγραμμα καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με την ευγενική χορηγία του!

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB