spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Γαβριήλ Αραμπατζής
Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Γαβριήλ Αραμπατζής PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.08.16

symparastaths_proedrosΣε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο συμμετείχε ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Δικτύου Δημοτικών και Περιφερειακών  Συμπαραστατών.Στην συνάντηση, που διήρκεσε 45 λεπτά, αναλύθηκαν θεσμικά και λειτουργικά θέματα που έχουν προκύψει από την μέχρι σήμερα λειτουργία του θεσμού.
Οι  Συμπαραστάτες  ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με προτάσεις που έχουν διαμορφώσει για την βελτίωση των υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την αμέριστη  υποστήριξή του στον θεσμό του Συμπαραστάτη, δήλωσε ότι παρακολουθεί την πορεία του θεσμού από την ίδρυσή του και ήταν γνώστης των δυσκολιών που υπήρξαν σε διάφορες περιοχές για την εκλογή Συμπαραστατών, ενώ  ανανέωσε το ραντεβού στις αρχές του νέου έτους προκειμένου να λάβει γνώση του ετήσιου απολογισμού του Δικτύου.

symparastes_diktyoΣτην συνάντηση έλαβαν μέρος επίσης ο συντονιστής του Δικτύου κ. Ε. Μιχάλης, οι Περιφερειακοί Συμπαραστάτες του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Αττικής κ. Β. Σωτηρόπουλος και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Φίλιππος Τριομμάτης,  οι Συμπαραστάτες του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Κοζάνης Κ.Τσιομπάνου, και του Δήμου Περάματος Δ.Πετράς.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB