spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Τελευταία παράσταση «Κοκομπλόκο» για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»
Τελευταία παράσταση «Κοκομπλόκο» για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.09.16

kokobloko_afisa_teliko_site_2Με την ευγενική χορηγία της εταιρείας παραγωγής του Δημήτρη και Θοδωρή Μαροσούλη η Θεατρική παράσταση «Κοκομπλόκο», κλείνει την αυλαία το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 21:15 στο σχολείο «Στρογγυλό» (Παπάγου 23 & Καλλιθέας) στον Αγ. Δημήτριο σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Αγ. Δημητρίου. Τα έσοδα της φιλανθρωπικής παράστασης θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».
Λίγα λόγια για την παράσταση Κοκομπλόκο

Η κωμωδία Κοκομπλόκο, βασίζεται στη γαλλική κωμωδία του Μαρκ Καμολετί «Pyjama pour six» σε μετάφραση, απόδοση και σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά.
Μαζί του πρωταγωνιστούν οι: Βασιλική Ανδρίτσου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Κρόμπας, Σοφία Μανωλάκου, Ματίνα Νικολάου με μπαλέτα και... Δελφίνια!!!

Μετάφραση - Απόδοση - Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος
Παραγωγή: Δημήτρης και Θοδωρής Μαροσούλης
Δημόσιες σχέσεις-προβολή: Μαργαρίτα Δρούτσα 6942-065888 Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Ώρα έναρξης: 21:15
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 12€.

 

Σχετικά με το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

 

Το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» είναι ένα Φιλανθρωπικό Σωματείο και έχει πιστοποιηθεί ως φορέας παροχής υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας, μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε το 1997 από γονείς Ατόμων με Αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες, γιορτάζοντας έτσι τα 20 του χρόνια και μια πορεία συνεχούς ανόδου στηριγμένη στην ιδιωτική πρωτοβουλία.  Από τον Σεπτέμβριο του 2013, λειτουργεί ένα Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας δυναμικότητας 104 Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, το οποίο εποπτεύεται από τη Δ/νση Πρόνοιας του Υπουργείο Εργασίας, την Περιφέρεια Αττικής και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, όπου ο φορέας έχει την έδρα του.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης  Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες

Ηρώς Κωνσταντοπούλου 180, Τ.Κ. 163 41, Ηλιούπολη

Τηλ./fax: 210-9766144, www.keepea.gr, Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Μουλού Ισμήνη, Κοινωνική Λειτουργός - Υπεύθυνη επικοινωνίας 6947316646

 

 

Προπώληση εισιτηρίων Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Ηλεκτρονική προπώληση Tickethour https://buy.tickethour.com/
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB