spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Ηλιούπολη arrow ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.09.16

valasopoulos_flagsΜε την νέα σχολική χρονιά θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς της Ηλιούπολης μια καλή παραγωγική χρονιά, με υγεία και επιτυχία στο έργο τους.
Μαθητές, Εκπαιδευτικοί και Γονείς από κοινού ετοιμάζουν την κοινωνία του μέλλοντός μας και αυτή η αποστολή αποτελεί για τον Δήμο μας και την δημοτική αρχή υψίστης σημασίας. Σε αυτήν την αποστολή ο δήμος μας στέκεται άοκνος αρωγός μεριμνώντας καθημερινά για την επίτευξη του βέλτιστου σχολικού περιβάλλοντος.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμος προετοίμασε τα σχολεία, με ενεργειακές αναβαθμίσεις, βελτιώσεις των προαύλιων χώρων, αντικατάσταση όλων των πινάκων, προμήθεια εξοπλισμού, διαμόρφωση δομών για την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών, βελτίωση υποδομών, επιδιόρθωση των φθορών κλπ, έτσι ώστε οι μαθητές να βρουν τα σχολεία τους όπως τους αξίζει. Έτσι, και φέτος συνεχίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου με απαρέγκλιτο στόχο το 2017 όλα τα σχολεία της Ηλιούπολης να βρίσκονται σε ικανοποιητική κατάσταση.

Επιπλέον, ο Δήμος στηρίζει τους μαθητές με προγράμματα ευρύτερης καλλιέργειας όπως τα εργαστήρια τέχνης, τα αθλήματα κλπ. για να διαμορφώσει ολοκληρωμένους και σωστούς πολίτες στο μέλλον αλλά και με τα Προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού με την παρουσία πανεπιστημιακών στην Ηλιούπολη.

Η στήριξη όμως των μαθητών δεν σταματάει εκεί. Σε μια περίοδο μεγάλης ανάγκης ο δήμος βρίσκεται δίπλα στους μαθητές που οι οικογένειές τους δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Με ένα από τα καλύτερα δίκτυα κοινωνικής προστασίας στην Ελλάδα προσπαθεί στο μέτρο του δυνατού να στηρίξει την οικογένεια και να εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές και ισορροπημένο περιβάλλον για όλους.
Έτσι, ο Δήμος Ηλιούπολης για μια ακόμη φορά θα βρίσκεται δίπλα στην Σχολική Κοινότητα με όλες του τις δυνάμεις για να τους υποστηρίξει στην ιερή αποστολή τους και να τους δώσει τα απαραίτητα εφόδια να επιτύχουν ό,τι το καλύτερο.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB