spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Η Αγία Μαρίνα συμμετείχε στην εθελοντική ομάδα Πάζλ
Η Αγία Μαρίνα συμμετείχε στην εθελοντική ομάδα Πάζλ PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.09.16

floga_agia_marinaΗ συμμετοχή της εκκλησιαστικής κοινότητας αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως στην εθελοντική ομάδα Παζλ, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016.
Το πρωί της ημέρας εκείνης, στο υπό κατασκευή σπίτι της Φλόγας, -Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια- παραδόθηκαν ηλεκτρικές συσκευές για τον εξοπλισμό του. Είχαν αγοραστεί από τα χρήματα που συγκέντρωσε η δράση, με την πώληση προς ανακύκλωση των πλαστικών πωμάτων.
Η ανάρτηση της Φλόγας στην σελίδα της σε μέσo κοινωνική δικτύωσης έχει ως εξής: «ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΟΓΑ !!! Μια τεράστια και μοναδική προσπάθεια ολοκληρώθηκε !!Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΖΛ είχε την πρωτοβουλία και πρωτοστάτησε για τη συγκέντρωση 20 περίπου τόνων από καπάκια.

Η συμμετοχή το κόσμου συγκινητική. Καπάκια από όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν στην Αθήνα για να γίνουν μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της Φλόγας.
9 πλυντήρια, 2 στεγνωτήρια, 9 μιξεράκια και 6 καφετιέρες παραδόθηκαν σήμερα για να εξοπλίσουν το νέο «Σπίτι της Φλόγας» που θα λειτουργήσει τους επόμενους μήνες.
Μια προσπάθεια που χρειάστηκε απίστευτο χρόνο, κόπο, όρεξη, πείσμα μα πάνω από όλα αγάπη και έμπνευση.
Μια προσπάθεια που απέδειξε στη πράξη την αξία της προσφοράς ανθρώπου σε άνθρωπο. Την αξία του συμμετέχω, απλώνω το χέρι μου στο διπλανό μου και προσφέρω το ελάχιστο που μπορώ !!
Ακόμα και αυτό το ελάχιστο όταν το κάνουμε όλοι μαζί μπορεί να γίνει μεγάλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ»

Στο Ναό της Αγίας Μαρίνης συνεχίζετε η συγκέντρωση πωμάτων και κάθε είδος πλαστικού αλλά και αλουμινίου (κουτιά αναψυκτικών κλπ). Ήδη παραδόθηκε μια μικρή αποστολή τον Ιούλιο. Ότι έρχεται από αυτή την προσπάθεια διατίθεται πλέον στις δράσεις του ναού. Και είναι πολλές.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB