spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Στην Ηλιούπολη σε συγγενικό σπίτι θα φιλοξενηθεί η 16χρονη Άννα που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με απόφαση του Εισαγγελέα PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.10.16

anna_ethnosΣτο σπίτι της θείας και της εξαδέλφης της στην Ηλιούπολη θα φιλοξενηθεί τελικά, με απόφαση του εισαγγελέα Ανηλίκων, η 16χρονη Αννα, η οποία είχε φύγει από το σπίτι της και την αναζητούσαν επί 10 ημέρες η Αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού. Όπως τονίζεται στην απόφαση του δικαστικού λειτουργού, μετά την άρνηση της ίδιας να μείνει στο σπίτι του πατέρα της στη Θεσσαλονίκη (που, άλλωστε, έχει και την επιμέλειά της) δεν μένει άλλη λύση από τη φιλοξενία του κοριτσιού από τους συγγενείς του.Οριστική λύση Όμως, θα είναι προσωρινή, ώσπου να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημά της και κατάλληλο περιβάλλον που απαιτείται για κάθε έφηβο.
Η Αννα, η οποία εμφανίστηκε έπειτα από δέκα ημέρες αναζητήσεων στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης, εξετάστηκε από ειδικούς σε θέματα ανηλίκων ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να μείνει με τη μητέρα της, από την οποία είχε αφαιρεθεί η επιμέλειά της έπειτα από αναφορές για χρήση ναρκωτικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί της!

Την επιμέλεια είχε αναλάβει ο πατέρας της, όμως το κορίτσι ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να μεγαλώσει μαζί του επικαλούμενο τον βίαιο χαρακτήρα του! Μάλιστα, όταν εκείνος έφτασε εσπευσμένα από τη Θεσσαλονίκη, συνάντησε την άρνηση της κόρης του να τον ακολουθήσει στο σπίτι του. Έτσι, όταν οι ψυχολόγοι που εξέτασαν τη 16χρονη έστειλαν το πόρισμά τους στον εισαγγελέα Ανηλίκων, εκείνος αποφάσισε να φιλοξενηθεί προσωρινά στη θεία της, όπως άλλωστε επιθυμούσε και η ίδια.

πηγή  http://www.madata.gr/

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB