spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Συνάντηση του Δικτύου Συμπαραστατών με τον Υπουργό Εσωτερικών PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.12.16

ypoyrgos_diktyoΜε τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη συναντήθηκε το Δίκτυο των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών. Ο Υπουργός ενημερώθηκε από τους Συμπαραστάτες με στοιχεία σχετικά με την πορεία του θεσμού πανελλαδικά καθώς και για  το γεγονός πως πολλοί Δήμοι μέχρι σήμερα δεν έχουν  προκηρύξει τη θέση του Συμπαραστάτη. Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την διαμόρφωση ενός προοδευτικότερου συστήματος εκλογής συμπαραστατών, καθώς και η ανάγκη να διευκρινιστεί η υποχρεωτικότητα των υπηρεσιών να απαντούν εντός ευλόγου χρόνου εγγράφως στον Συμπαραστάτη.
Αποτέλεσε κοινή διαπίστωση πως ο θεσμός του Συμπαραστάτη και της Επιχείρησης είναι δικλίδα διαφάνειας και δημοκρατίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, γι' αυτό και επιβάλλεται η περαιτέρω θωράκιση και ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του.
Στη συνάντηση με τον Υπουργό παραβρέθηκαν ο Συμπαραστάτης του Δήμου Ηλιούπολης κ.  Γαβριήλ Αραμπατζής, ο Συμπαραστάτης του Δήμου Σαρωνικού κ. Ευάγγελος Μιχάλης, ο Συμπαραστάτης της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Φίλιππος Τριομμάτης, η Συμπαραστάτης του Δήμου Κοζάνης κα Αικατερίνη Τσιομπάνου και ο Συμπαραστάτης του Δήμου Περάματος κ. Δημήτριος Πετράς.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB