spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ENOTΗΤΑ , ΟΜΟΨΥΧΙΑ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ,ΚΟΙΝΟΙ ( και φανεροί ) ΑΓΩΝΕΣ και ενεργή ΔΡΑΣΗ τα ζητούμενα από τα στελέχη των 3 Δημοτικών Συνδυασμών της ΝΔ στην Ηλιουπολη ! PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.17
glykou_photinia_ndΜε αφορμή την πρόσφατη διένεξη , η οποία έγινε τοις πάσι γνωστή , την αφορώσα την " πατρότητα" - ή ακόμη και την ... " μητρότητα " ( ! ) δεν με ενδιαφέρει πώς αλλοιώς θελει κανείς να την επονομάσει! - της κοινής κοπής της Βασιλόπιττας από τους 3 διαφορετικούς συνδυασμούς της ΝΔ στην Ηλιούπολη (γεγονός το οποίο δεν κατέστη τελικώς εφικτό) και πάντοτε με το θάρρος και την παρρησία, τα οποία με διακρίνουν, δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω και την δική μου άποψη, σε σχέση με την αλγεινή εντύπωση, την οποία απεκόμισα προσφάτως (όχι μόνον εγώ, αλλά και 100άδες των συνδημοτών μου, αλλά και φίλων και πλείστων όσων παρατηρητών των " δρωμένων " στην πόλη μας). Η ίδια, ως γνωστόν, έχω υπάρξει εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος 3 Νομικών Προσώπων με τον Συνδυασμό του Δημάρχου, κ. Γιάννη Αναγνώστου  μεταξύ των ετών 2007-2010, εις τον οποίο συμμετείχαν και οι τότε συνάδελφοί μου και επικεφαλής των δύο άλλων προκυψάντων Δημοτ. συνδυασμών,  κ. Τάσος Ευσταθίου και κ.Αργυρώ,  με όλους εκ των τριών διατηρώ άψογες σχέσεις oμολογουμένως.

Ως υπήρξασα επιπροσθέτως ,όμως, η μόνη -μέχρι τούδε  - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  στην Β´ Αθηνών με την ΝΔ από την Ηλιούπολη ( 2009 ) και εν συνεχεία η  4η επιλαχούσα Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον Συνδυασμό της ΝΔ του κ. Γιώργου Κουμουτσάκου ήδη από τον Μάιο του 2014 (και ουσιαστικά  η 1η ψηφισθείσα στον συνδυασμό , αν υπολογίσει κανείς ότι  οι 4 πρώτοι αλφαβητικώς στο Ψηφοδέλτιο του Κεντρικού Τομέα εξελέγησαν στην α ´πεντάδα, πλην εμού που ήμουν πιο κάτω αλφαβητικώς !), αλλά ΚΥΡΙΩΣ , ως έχουσα συντελέσει παραλλήλως τα μέγιστα εις την αληθινά Ιστορική κατάκτηση του Δήμου Ηλιούπολης από την ΝΔ το 2016 ( γιά όσους / ες γνωρίζουν εκ του σύνεγγυς καλώς τα πραγματα και την ιστορία αυτής της πόλης ) , ΘΕΩΡΩ ότι ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,αλλά και την υποχρέωση , να απευθύνω και την δική μου παραίνεση, με αποδέκτες τους αρχηγούς και τα μέλη των συνδυασμών και των 3 διαφορετικών δημοτικών παρατάξεων της ΝΔ στην Ηλιούπολη:
 ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΨΥΧΙΑ , ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ , ΚΟΙΝΟΙ ( και ΦΑΝΕΡΟΙ ) ΑΓΩΝΕΣ και ΕΝΕΡΓΗ ΔΡΑΣΗ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ !
Απέναντί μας δεν έχουμε τους εαυτούς μας -δηλαδή τους ομοϊδεάτες και συναγωνιστές μας - αλλά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον επί 2 θητείες νυν Δήμαρχο ,γεγονότα τα οποία δεν είναι ό,τι το καλύτερο,που μάς έχουν προκύψει και γιά την χώρα μας,αλλά και γιά την πόλη μας αντιστοίχως ( και τα οποία δεν είναι της παρούσης να τα σχολιάσω εδώ ) !
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ " ΔΙΑΦΟΡΑ "  !!! Αλλοιώς , η Ηλιούπολη δεν πρόκειται να δει " Γαλάζιο Δήμαρχο " ξανά ! Οχι μονον τώρα ,αλλά και εις το διηνεκές ! Αυτό έγινε μόνον κατά την περίοδο των αυτοδιοικητικών  εκλογών τ ου 2006,  όταν όλοι υπήρξαμε ενωμένοι και χωρίς καμμία διαφορά ! Δεν επιδιώκω να παραστήσω την Κασσάνδρα ,αλλά έτσι ακριβώς συμβαίνει !  Έριδες ,διαμάχες και αντιμαχίες μεταξύ "ημών και ημών " - ακόμη και γιά την κοπή της Βασιλόπιττας ! -μού προκαλούν προσωπικά μόνον θλίψη και απογοήτευση ,ενώ σε άλλους την  θυμηδία! 
Παράλληλα θα ήθελα να δω ,την Δημ. ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης -που διαθέτει αρκετά άξια και αγωνιστικά στελέχη στο Δ.Σ.της και που πρόσφατα απέκτησε και τα Νέα Γραφεία της -περισσότερο δυναμική και διακρινόμενη, τόσο σε επίπεδο ανάπτυξης περαιτέρω κομματικών δράσεων και συντονισμένης παρουσίας στην Β´ Αθηνών , όσο και  με πλέον ενεργή συμβολή στην επερχόμενη πολιτική ΑΠΑΛΛΑΓΗ ,την οποία καταφανώς προβλέπεται οτι θα σηματοδοτήσει η φετινή Νέα Χρονιά ! Γιά το καλό της Πατρίδας μας ,πρωτίστως !

Με Ευχές γιά Υγιεία ,Ευημερία και Ποιότητα Ζωής προς όλους / ες τους Συνδημότες μου ! FACEBOOK: https://www.facebook.com/ katerina.photiniaglykou 
FACEBOOK:  https://www.facebook.com/GlykouFotiniaKaterina/?ref=page_internal
Δρος Γλυκού -Φωτεινιά Αικατερίνης ,  Πολιτευτή Β' Αθηνών ΝΔ ( 2009 )  Εκλεγμένης Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου 3 Νομικών Προσώπων του Δήμου Ηλιούπολης ( 2007-2010 )  4ης επιλαχούσας Περιφερειακής Συμβούλου στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών της Περιφερείας Αττικής ( 2014 ) 
*Η Δρ Κατερίνα Γλυκού-Φωτεινιά ( Πολιτευτής Β´ Αθηνών , 4η επιλαχούσα Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής το 2014 και πρ. Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος 3 Νομικών Προσώπων του Δήμου Ηλιούπολης με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου μεταξύ των ετών 2007-2010 ) σε πρόσφατη εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων στα Γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο με κάποια από τα πιό δυναμικά και ιδιαίτερα μαχητικά Γυναικεία στελέχη της Παράταξης .

πηγή: attikos-sfygmos.blogspot.gr

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB