spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 9ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.02.17

aithoysa_dhmotikoy_symboylioyΣτην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Ηλιούπολης συζητήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για την πόλη μας με κυριότερα τα παρακάτω:

Αλλαγή εποχής στην πόλη μας σηματοδοτεί η απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. για τη βελτίωση - αναβάθμιση του Δημοτικού Φωτισμού με χρήση των νέων τεχνολογιών αιχμής LED στον οδοφωτισμό και μεγάλης κλίμακας εξοικονόμησης ενέργειας. Αποφασίστηκε η έναρξη των διαδικασιών για τη σύναψη δανείου ύψους 3εκ€ για τον παραπάνω σκοπό. Η επένδυση αυτή θα αλλάξει όλη την εικόνα της πόλης και θα την εντάξει στη νέα εποχή των έξυπνων πόλεων. Το δάνειο έχει καθαρά επενδυτικό χαρακτήρα και η εξοικονόμηση ενέργειας που θα προκύψει από την επένδυση θα το καλύψει πλήρως χωρίς να επιβαρύνει ούτε με ένα ευρώ τους συνδημότες μας.

Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τις χρηματοδοτήσεις στις Σχολικές Επιτροπές, έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις στους άπορους δημοτες μας και τρεις νέες μελέτες , η υλοποίηση των οποίων θα ξεκινήσει μέσα στο 2017 που αφορούν στη συντήρηση και επισκεύη σχολικών κτηρίων, την κατασκευή νέων οστεοφυλακίων και τη συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του Δημαρχείου.

Τέλος, ενέκρινε ομόφωνα δύο ψηφίσματα συμπαράστασης, το ένα για τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη όπου ζητείται να σταματήσει η δίωξή του αλλά και η στήριξη προς τους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων σε ελβετικό φράγκο.


Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

 

Ψήφισμα για δανειολήπτες

Ψήφισμα για Δήμαρχο Πατρέων

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB