spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow "H Επανάσταση του 21 και ο Νικηταράς" σε εκδήλωση του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης
"H Επανάσταση του 21 και ο Νικηταράς" σε εκδήλωση του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.03.17

arkades1_xoreytiko_17Μια εξαιρετική ιστορική εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης την Παρασκευή  24 Μαρτίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη. Με την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη ξεκίνησε η εκδήλωση από τον Αρχιμανδρίτη π.Σεραφείμ Δημητρίου και τον Ιερέα π. Μιχαήλ Γιαννάτο , ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στην πλατεία της Ηλιούπολης και στην συνέχεια η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης με Θέμα "H Επανάσταση του 21 και ο Νικηταράς". Κύριος ομιλητής στην Εκδήλωση με θέμα "Επανάσταση και Νικηταράς ήταν ο Καθηγητής - Ιστορικός κ. Αντώνης Παναγιωτόπουλος από το Τουρκολέκα του οποίου η ομιλία συγκίνησε πολλούς για τις αφηγήσεις του ως προς την ζωή του Νικηταρά. Χόρεψε το χορευτικό του Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης υπό την καθοδήγηση της Γεωργίας Σταθοπούλου.

arkades2_xoreytiko_17 Τον Συντονισμό πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Πάνος Αναγνωστόπουλος. Χαιρετισμό πραγματοποίησαν οι Πρόεδροι των Συλλόγων: των Αρκάδων Ηλιούπολης Νίκος Αντζινάς της Αδελφότητας Απανταχού Τουρκολεκαίων "ο Νικηταράς" Δημήτρης Μανιάτης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Τουρκολεκαίων "η Ενότητα" Δημήτρης Γιαννακόπουλος. της Αδελφότητας Απανταχού Τουρκολεκαίων "ο Νικηταράς" Δημήτρης Μανιάτης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Τουρκολεκαίων "η Ενότητα" Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

 arkades_xoreytiko_17

Τελευταία ανανέωση ( 29.03.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB