spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του 3ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης: Ήταν όλα τόσο όμορφα... PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.06.17

3o_nhpeiagogeio_kalokairiΜε μια εξαιρετική εκδήλωση, οι μαθητές του 3ου νηπιαγωγείου, αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά που φεύγει.
Η καλοκαιρινή γιορτή ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από την νηπιαγωγό κα Γωγώ Κυριακάκη , η οποία ευχαρίστησε, τον πρόεδρο της εκκλησιαστικής κοινότητας Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου για την φιλοξενία στην αίθουσα εκδηλώσεων για άλλη μια φορά, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν στις επιτυχημένες δράσεις του Νηπιαγωγείου. Μια χρονιά παρά πολύ γεμάτη πέρασε, το 3ο νηπιαγωγείο βραβεύτηκε από την UNESCO για την συμμετοχή στην ομαδική Διεθνή Έκθεση Εικαστικών «Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγστον»,  για την δραστηριότητα κηπουρικής  στο περιφερειακό γραφείο Αττικής της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, η όποια έγινε με την βοήθεια του Δήμου Ηλιούπολης, και της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, το πρόγραμμα της σχολικής χρονιάς ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολλές δράσεις για τα παιδιά.

Ακολούθησαν τα παιδιά, με ένα πολύ όμορφο θεατρικό με θέμα την προστασία της φύσης τα παιδιά ντύθηκαν ζωάκια του δάσους και  παρά την πυρκαγιά τους δάσους κατάφεραν με την συνεργασία και την βοήθεια μεταξύ τους να προστατέψουν τις φωλιές τους και τα φυτά, να καθαρίσουν τον αέρα και τα νερά των πόλεων και να αντιμετωπίσουν την καταστροφή που προκάλεσε η πυρκαγιά.

3o_nhpeiagogeio_kalokairi1Μετά το θεατρικό, ακολούθησαν, απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στα παιδιά και μπουφές με μεζέδες και αναψυκτικά, που προσέφεραν οι γονείς των παιδιών.Κλείνοντας να πούμε, πως την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση μεταξύ άλλων την παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Τ.Υ. Γεώργιος Χατζηδάκης  , η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κα Χριστίνα Σερέτη , ο Γαβριήλ Αραμπατζής Συμπαραστάτης του Δημότη, ο πρόεδρος  της εκκλησιαστικής κοινότητας Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, η κυρία Τζένη Μακρυκώστα υπεύθυνη του περιφερειακού γραφείου Αττικής της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ο πρόεδρος  της Πανελλήνιας Εταιρείας Λόγου και Τέχνης ( Π.Ε.Λ.Τ. ) Γεώργιος Λένης , ήταν μια μοναδική βραδιά για όλους μας και αποδεικνύει με τον πιο όμορφο τρόπο, τη σπουδαία δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, στο3o Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης!

Τελευταία ανανέωση ( 21.06.17 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB