spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Οκτώ χρόνια από το θάνατο του Κώστα Κονδύλη PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.10.17
kostas_kondilisΣαν σήμερα πριν 8 χρόνια έφυγε από κοντά μας ο Κώστας Κονδύλης. Το δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης με ομόφωνη απόφασή ονόμασε την αίθουσα συνεδριάσεών του ως αίθουσα ‘Κώστα Κονδύλη' σαν ελάχιστο φόρο Τιμής για την προσφορά του.
Η διαδρομή του στα αυτό-διοικητικά της Ηλιούπολης, ο τρόπος της δουλειάς του, το πάθος του για τα θέματα που απασχολούσαν την πόλη, εκτιμάται, μέχρι και σήμερα, θετικά απ' όλους, συναγωνιστές, αλλά και "αντιπάλους".
Ο Κώστας Κονδύλης  γεννήθηκε το 1958 στο Βουτσαρά της επαρχίας Μεγαλόπολης του Νομού Αρκαδίας. Η οικογένεια του το  1967 εγκαταστάθηκε στην Ηλιούπολη και από τα νεανικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη πολιτική και κοινωνική δράση. Η ενασχόληση του με τα Δημοτικά πράγματα ξεκίνησε το 1984 όταν εξελέγη γραμματέας του 5ου Συνοικιακού Συμβουλίου Ηλιούπολης με την παράταξη της «Δημοκρατικής Ενότητας». Το 1991 πρωταγωνίστησε στη δημιουργία του ενιαίου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στην Ηλιούπολη. Το 2002 και το 2006 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ηλίου - πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», εκλεγμένος και τις δύο θητείες Δημοτικός Σύμβουλος.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB