spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Πες το στον Δήμο σου από τον υπολογιστή σου e-Citizen - Εξυπηρέτηση του Πολίτη - Αιτήματα Δημοτών PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.10.17

e-citizen_webΜέσω της εφαρμογής e-Citizen ο πολίτης μπορεί να υποβάλει ένα αίτημα ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου, (Στείλτε ένα Αίτημα ) χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία στις υπηρεσίες του Δήμου.  Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχει μια κατηγοριοποίηση των αιτημάτων που μπορείτε να επιλέξετε. (Επιλογή από Λίστα )
Με την κατάθεση του αιτήματος σας ηλεκτρονικά, θα λάβετε ένα ενημερωτικό μήνυμα με τα στοιχεία της αίτησής σας στο λογαριασμό του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail). Η αίτηση σας έχει ένα μοναδικό αριθμό με τον οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε ηλεκτρονικά σε τι στάδιο βρίσκεται από πλευράς των Υπηρεσιών του Δήμου που χειρίζονται το αίτημα σας μέχρι την διεκπεραίωση. (Δείτε ένα Αίτημα )
Η εφαρμογή μειώνει την αναπαραγωγή εγγράφων και τη γραφειοκρατία στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, παρέχει και στις υπηρεσίες του Δήμου μια απλή ηλεκτρονική πλατφόρμα για την καταγραφή, παρακολούθηση και διεκπεραίωση των αιτήσεων που προέρχονται από τον πολίτη και συμβάλλει θετικά στη διαφάνεια και στην αξιοπιστία της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου. 

Για υποβολή αιτήσεων διαμεσολάβησης προς τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται ΕΔΩ.
Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την χρήση των νέων τεχνολογιών λειτουργεί τις εργάσιμες ώρες και μέρες, η γραμμή του δημότη, στο πενταψήφιο νούμερο 15377.
Γαβριήλ Αραμπατζής
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
http://www.ilioupoli.gr/symparastatis/
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB