spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Κούλουμα στο Πάρκο Ναυαρίνου στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.02.18
koulouma_18Μοναδικές στιγμές ξεφαντώματος, διασκέδασης και αναβίωσης της παράδοσης ετοιμάζεται να ζήσει η Ηλιούπολη τις απόκριες.
Ο Δήμος διοργανώνει για τους μικρούς μας αλλά και για τους μεγάλους φίλους, εργαστήρια με αποκριάτικες κατασκευές, πάρτυ μασκέ με ξυλοπόδαρους, συναυλία και την μεγάλη γιορτή τα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας με χορούς τραγούδι και πολλά παραδοσιακά εδέσματα. Σε όλες τις δράσεις η είσοδος και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Συγκεκριμένα:
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στην πλατεία Φλέμινγκ διοργανώνεται μεγάλο πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους, με το παραδοσιακό γαϊτανάκι, με ξυλοπόδαρο, ανιματέρ Αρλεκίνο και face painting.
Και την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου διοργανώνονται τα Κούλουμα στο Πάρκο της Ναυαρίνου από τις 11 το πρωί. Όλοι οι πολίτες της Ηλιούπολης θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν αετό, να χορέψουν και να τραγουδήσουν, να διασκεδάσουν με τις παρέες τους και να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα.
Σε περίπτωση βροχοπτώσεων η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο (Εθνάρχου Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου).
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB