spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Θεατρική παράσταση αλληλεγγύης & αγάπης για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.10.18

keepea_parastasiΣτην ασφυχτικά γεμάτη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, ο κόσμος καταχειροκρότησε τη Θεατρική Oμάδα του Συλλόγου Πολυχνιατών Λέσβου στη θεατρική παράσταση αλληλεγγύης και αγάπης που διοργάνωσαν από κοινού οι ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ και ο Σύλλογος Πολυχνιατών Λέσβου, για τη του Κέντρου μας. Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Πολυχνιατών Λέσβου παρουσίασε την παράσταση «Συνηθισμένα Πράγματα» σε σκηνοθεσία και διδασκαλία Γ. Αδαμαντιάδη.

Η ανταπόκριση και η προθυμία του κόσμου στο κάλεσμά  να εκφράσει έμπρακτα τα αλληλέγγυα αισθήματά του για τη στήριξη του Κέντρου μας ήταν εντυπωσιακή.

Ευχαριστούν από καρδιάς τις «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ», τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Πολυχνιατών Λέσβου, τον κόσμο  και όλους όσοι συνέβαλαν, σε αυτή τη συλλογική δράση και στη μεγάλη επιτυχία της.

Στη θεατρική αυτή παράσταση αλληλεγγύης και αγάπης παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους :

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Β. Βαλασόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος-εντεταλμένος χωρικού σχεδιασμού & πολεοδομικών θεμάτων της Περιφέρειας Αττικής Π. Πατσαβός, ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών - Αναπληρωτής Δημάρχου και επίτιμο μέλος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» Κ.Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Διαφάνειας Μ. Μπασούρης, ο Αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής του Δήμου Αγ. Δημητρίου Σ.Διαβολίτσης, η Δημοτική Σύμβουλος Αγ. Δημητρίου Ε. Γκατζέλη, ο  επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης «ΗΛΙΟΥ - πόλις, ανθρώπινη πόλη» και Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ασβεστάς, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος και Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Καλαντίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Κορμά και Ε. Καπίρη, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων Β. Αρσένη- Λάμπρου και Αφροδίτη Ντούμα, o Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος με το επιτελείο του, η Δημοσιογράφος και Δ/ντρια λόγου και τέχνης της UNESCO Πειραιώς και Νήσων Κ. Χαρίση, η εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Λεσβίων Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) Π. Αδαλή.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB